Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açiklamali, anlatim, kopyalma, koyun

KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM

Eski 06-26-2008   #1
hayatyolu

KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM

1aşamada kopyalayacağımız koyunu belirliyoruz

2aşamada faremizi hareket ettirerek imleci koyunun üzerine sabitliyoruz ve açılan pencereden kopyala seçeneğini seçiyoruz

3 aşamada koyunu kopyalamamız gereken boş bir alana imlecimizi sürüklüyoruz ve faremizi sağ tıklayıpaçılan pencereden yapıştır seçeneğini seçiyoruz

yapıştırdıktan sonra koyun kopyalama işlemimiz başarıyla sonuçlanmış olur ve elimizde şuan iki tane koyun bulunur

fakat eğer ki olurda yapıştır yerine eliniz kayarda kes seçeneğini seçerseniz(aşağıda ki şekilde gözüktüğü gibi)

sonucunda aşağıdaki şekildende anlaşıldığı gibi koyuna yazık olur size tavsiyem kes seçeneğini kullanmak isterseniz kurban bayramını beklemelisiniz

şimdi bu masrafsız vede oldukça kolay olan koyun kopyalama işlemini sizde evinizde deneyebilirsiniz ve şunuda söylemek istiyorum doly ve benzeri koyunlarda bu yöntemle kopyalanmıştır

Ήéя Кâяéѕi

گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя bυŁмâcâуιм

Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи!!!
G!!ZZEEMM!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM

Eski 06-26-2008   #2
hayatyolu

Cevap : KOYUN KOPYALMA AÇIKLAMALI ANLATIM

BEN BİTİİM BUNNA YAAA BAŞTA CİDDİ Bİ MERAKLA AÇTIM SONRA GULMEKTEN Bİ HAL ADLIM
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com