|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
baş, başayım, bilgisayarımla, karşımda, masaüstü |
![]() |
Karşımda Masaüstü Bilgisayarımla Baş Başayım |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Karşımda Masaüstü Bilgisayarımla Baş Başayımyorgun akşamların adamı olmadım ben pek, akşamlar benden yorulmuştur hep ![]() ![]() ![]() sevemedim hiç bir zaman tatsız konuşmaları, şiirlerim ve ben vardık gecelerde, birde şiirlere damlayan bir kaç damla yaş ![]() ![]() ![]() yanımda sehpada duran nescafem birde ![]() ![]() ![]() neşeli yapım vardır, fırtınalarım yüreğimde koptu çoğu kez,bir şiirdim kendi çapımda, başlığı olmayan bir şiir ![]() ![]() ![]() geceler pusudaydı,beni bekliyordu haince, sabırsızlanıyordu beni öpmek için ![]() ![]() ![]() nitekim gerdanımdan öptü çoğu zaman,huylandırdı beni ![]() ![]() ![]() ![]() yalnızca tellerine vuruldukca inledi gönül sazım,ama sesi duyulmadı ![]() çünkü dedimya fırtınalarım içimde kopar ![]() ![]() ![]() hünzam sözlerin bestakarı oldum gecelerde;karamsarlıktan değil,yoğun duygulardan ![]() ![]() ![]() bir sözdür dilimde dünyayı sevgi kurtaracak ve sevgiler çağlayacak ![]() ![]() ![]() herkez sevecek birbirini,yavuklusunu sever gibi incitmeden kırmadan ![]() ![]() ![]() aşklar cesurca yaşanacak, ve ben aşklara şiirler yazacağım güzel sözlerle,tıpkı gönülpınarıma duyduğum aşkı, sevgiyi, yazdığım gibi
![]() ![]() ![]() şimdi boş odamdayım, karşımda masaüstü bilgisayarımla baş başayım,yanımdan ayırmak istemiyorum onu, cünkü yüreğimin sesi bir anlamda ![]() ![]() ![]() parmaklarımın tuşlara basışından beni anlıyor, şuan aklımdan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çok özledim, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani şu başlıksız şiir olduğum dönemlerde başlığım oldu ![]() ![]() ![]() umudum var herşey güzel olacak, akşamlar yorgun olmayacak, şiirlerim in yeşil kokusu hep berrak kalacak ![]() ![]() ![]() ve dünyayı sevgi kurtaracak, herşey bir insanı sevmekle başlayacak ![]() alıntı
|