![]() |
Seni Ben Unuttum Sahi! Ya Sen Beni? |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Ben Unuttum Sahi! Ya Sen Beni?Artık her şey eskisi kadar basit değil ![]() ![]() ![]() Konuşmalar kolay, anlamlar farklı ![]() şimdiyse kokusundan tiksiniyorum ![]() Eskiye özlem sadece bana mı özgü bilmiyorum ![]() Seni arıyorum binlerce insan sıfatının arasında, sana dönüyor bedenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz, kimsesiz caddelerde ağlıyorum ![]() Aşık olamıyorum; herkeste seni arıyorum ![]() Üstümdeki etkin ne zaman kalkacak bir fikrim yok ![]() Evet, bunu biliyorum ![]() ![]() ![]() Aklımdaki binlerce cevapsız soru arasından en iyi bildiğim bu ![]() Üst makamlara sesleniyorum! Hepimiz eşitiz ![]() Paranızla elde ettiğiniz aşk; yalan dolan ![]() ![]() ![]() Mevkii hiçbir şey! Onunla sadece basit arkadaşlar, çıkarcı dostlar, annesinin sözünü dinleyen eşler kazanılır! Kalbinin atışlarını dinle! En çok kimin yanında çarpıyorsa bil ki o senin eserin ![]() Sen kafanda o'nu o kadar muhteşem tasarladın ki kendi doğruların dahi o'nun yanında yanlış! En çok da kullanılıyor olma hissi koyuyor insana ![]() Ben seni öyle sevdim ki yalnız seni gördü gözlerim, bir sana baktı, bir sana yandı ![]() Senin dışında her yer benim için karartıydı ![]() ![]() Oysa hepsi yalanmış, boşuna üzmüş beni o sahte insanlar ![]() Bir madalyon buldum; iyiyle kötüyü ayırt etmeye yaramayan, aklımı karıştıran ![]() Seni tam bulduğum anda, kaybetmemeliyim ![]() Benzini bitmiş bir arabayı itmek misali de olsa devam etmeli ilişkimiz ![]() Aslında sadece bir alışkanlıktın benim için ![]() Para biriktirmek gibi biriktirdim içimde seni ![]() Oysa kumbaramdakiler sevgime denk değildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen yoksan ben de olmamalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|