Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anırırım, eşek

Eşek Gibi Anırırım...

Eski 06-25-2008   #1
su perisi
Ico21

Eşek Gibi Anırırım...

Dengir Mir Mehmet Fırat kendisini savundu

Atatürk devrimlerini ABD basınında yerden yere vuran ve "Devrimler Türk toplumuna travma yaşattı" diyen AK Partili Dengir Mir Mehmet Fırat kendisine yönelik eleştirilere yanıt verdi

Kendisine yöneltilen eleştirilere çok kızan Fırat, "Eğer beni eleştirenler Devrim Kanunları'nı okudularsa Meclis'in ortasında eşek gibi anırırım"

Meclis kulisinde hakkında çıkan haberlere tepki gösteren AK Partili Fırat,Hürriyet'te yer alan habere göre şunları söyledi

“Beni sert şekilde eleştiriyorlar Devrimler nedeniyle travma yaşandı dedim Yalan mı, yanlış mı? Ben kötü niyetle o sözleri kullanmadım Devrimler kötü demedim ama bir gecede tekke ve zaviyeler kapanmadı mı? Şeyhülislamlık sona ermedi mi? Dünyanın her yerinde devrimler böyle yapılıyor Türkiye’de böyle yapıldı Türkiye’de de bir travmaydı Devrimler uzun bir içselleştirme sonunda oturdu Bir gecede yaşanan her şey travmadır Bugün herkes her konuda bir şeyler söylüyor Devrim Kanunları konusunda söylediklerinden dolayı beni eleştiriyorlar Devrim Kanunları konusunda konuşanlar eğer bunların tamamını okuduysa ben Meclis’in ortasında eşek gibi anıracağım Lozan Anlaşması’nı kim tam anlamıyla okudu ve özünü kavrayabildi Okumadan konuşuyoruz Benim NY Times’a söylediklerimin tam metnine bakmak lazım Benim her zaman yapmaya çalıştığım yabancılarla konuşurken Türkiye’yi anlamaları için tarihsel bir çerçeve çizmektir O nedenle de benim burada yaptığım Bugüne nasıl gelindiğini anlatmak için tarihsel bir çerçeve çizmektir"

New York Times’a konuşan AKP Genel Başkan Yardımcısı Dengir Mir Mehmet Fırat, Atatürk devrimleri için “Türk toplumu bir travma yaşamıştır Bir gecede kıyafetlerini, dillerini değiştirmeleri istenmiştir Dini yaşama biçimleri ortadan kaldırılmıştır” demişti

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com