Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Bilgisayar,Teknoloji & İnternet Dünyası > Internet & ADSL

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dinlemiyor, kişi, milyon, yasak

1.5 Milyon Kişi Yasak Dinlemiyor

Eski 06-24-2008   #1
djdem
Icon1861

1.5 Milyon Kişi Yasak Dinlemiyor

Türkiye’den hergün 15 milyona yakın kullanıcının YouTube’a kaçak girdiği ortaya çıktı Dünyanın en büyük ve en popüler görüntü paylaşım sitesi YouTube’a, 5 Mayıs’tan bu yana yasaklı olmasına rağmen Türkiye’den hergün 15 milyona yakın kullanıcının girdiği ortaya çıktı
İnternette 20 milyonun üzerindeki web sayfasını tanıtan ve bunların ziyaret edilme trafiği hakkında bilgi veren ve sürekli güncellenen `wwwalexacom’da, Türkiye, YouTube’a en çok giriş yapan ülkeler arasında, binde 8′lik oranla 25′inci sırada yer aldı Buna göre, hergün 200 milyona yakın internet kullanıcısının uğradığı YouTube’u, erişimi 5 Mayıs’tan beri yasak olmasına rağmen Türkiye’den de yaklaşık 15 milyon kişinin ziyaret ettiği ortaya çıktı
Google’un arama motoruna `YouTube’a nasıl girilir?’ ve `YouTube’a girmenin yolları’ diye yazan DHA muhabiri, 243 bin sonuçla karşılaştı Bunlara bakıldığında, Türk kullanıcıların, YouTube’a, daha çok sanal gezintileri hızlandırmayı amaçlayan, ulaşılamayan web sayfalarını ekrana getiren `proxy sunucusu’ hizmeti veren sitelere başvurduğu görüldü
Atatürk’e, Türkler’e ve Türkiye’ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube’a Mart 2007′den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti Son olarak, Ankara 1′inci Sulh Ceza Mahkemesi’nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı da alınan karar doğrultusunda, siteye erişimi durdurmuştu

nO sEvGiLi No dıRdıR
onLine şamaTa onLine gıRgıR

ORTAMIN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ TARZIMIZ İÇİN ÖLÜR ŞEKLİMİZ İÇİN YAŞARIZ!!!…
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyor

Eski 06-24-2008   #2
kezban

ya aman varya bizde heeben şahsen aradıgımı baska yerlerdede buluyorumbaska video siteleride var dimi:D
orda bir iki videom var özelonlara bakmak için bazen acıyorumgerisi yalan gerisi talan bana:D

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #3
djdem

:D tabi youtube gibi çok site var ama ün yani :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #4
b3Güm

beni yasak kesmio benim pc girio :D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-24-2008   #5
beyban

hehe bunun için programlar bile yaptılar valla bende giriyom hiç yasak masak tanımam :D
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com