![]() |
1.5 Milyon Kişi Yasak Dinlemiyor |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() 1.5 Milyon Kişi Yasak Dinlemiyor![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnternette 20 milyonun üzerindeki web sayfasını tanıtan ve bunların ziyaret edilme trafiği hakkında bilgi veren ve sürekli güncellenen `www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Google’un arama motoruna `YouTube’a nasıl girilir?’ ve `YouTube’a girmenin yolları’ diye yazan DHA muhabiri, 243 bin sonuçla karşılaştı ![]() ![]() Atatürk’e, Türkler’e ve Türkiye’ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube’a Mart 2007′den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyor |
![]() |
![]() |
#2 |
kezban
|
![]() Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyorya aman varya bizde hee ![]() ![]() orda bir iki videom var özel ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
djdem
|
![]() Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyor:D tabi youtube gibi çok site var ama ün yani :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
b3Güm
|
![]() Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyorbeni yasak kesmio benim pc girio :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
beyban
|
![]() Cevap : 1.5 milyon kişi yasak dinlemiyorhehe bunun için programlar bile yaptılar valla bende giriyom hiç yasak masak tanımam :D |
![]() |
![]() |
|