![]() |
Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık...ÖNÜMÜZDE ''UMUT'' , ARKAMIZDA ''PİŞMANLIK'' Tık , tık , tık ![]() ![]() ![]() Kim o_? HazırLan gidiyoruz ![]() Sen kimsin , Nerye gidiyoruz_? Sıran geLdi ![]() ![]() ![]() ![]() Gerçek ev mi_?Sen! yoksa! Evet , Hadi gideLim ![]() ![]() ![]() Dur bir dakika ![]() ![]() ![]() ![]() İş yarım kaLmaz biriLeri tamamLar , oyaLanma artık ![]() ÇocukLar , onLar daha çok küçük , bari vedaLaşsaydım ![]() Sen oLmadanda büyürLer , hadi bekLiyorLar ![]() BekLiyorLar mı_? OnLarda kim_? Gidince görürsün ![]() AnLadım , anLadım ama kaLbini kırıp , gönLünü aLmadıkLarım, iyiLiğini görüp , karşıLık vermedikLerim var ![]() AnLayacağın borçLu gitmek istemiyorum ![]() ![]() ![]() Bunu zamanında düşünecekdin! Zamanında mı_?İyi de ben daha zamanım var sanıyordum ![]() Hepiniz aynısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunun ötesi yok ![]() Keske , keşke Devam etme , bugünü yaşarken hep yarın var gibi davrandın ![]() Üstündeki üniformanın sorumLuLukLarı var ![]() ![]() ![]() Yerne getirmedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama her an gidebiLiriz ![]() ![]() ![]() ÖNÜNDE UMUT , ARKANDA PİŞMANLIK OLMASIN ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık... |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık...Baştaki nükte harikaydı ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık... |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Önümüzde Umut , Arkamızda Pişmanlık...Teşekkürler vakit ayırdığınız için sevgili VANDETTA
|