|
|
Konu Araçları |
antivirüs, konuşmalarımutlaka, okyund, virüs |
Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D) |
06-21-2008 | #1 |
gothicc_girll26
|
Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)Anti-virüs : Şşşşt nereye genç? Virüs : Abi birisine bakıp çıkıcam hemen Anti-virüs : Olmaz giremezsin yassah!!! 25 _______:) Anti-virüs : Aaaaa Aaaaa sağa çek bakayım! Virüs : Buyrun abi ne vardı? Anti-virüs : Bölgeye zarar veriyorsun Tutuklusun Virüs : Abi be, sen al şimdi şu 20 YTL yi beni görme bak yanımda manita var Anti-virüs : Tamam ama çok zarar vermeyin ha! 25 _______:) Data : Amca amca senin dosya boyutun niye bu kadar büyük Virüs : seni daha iyi saklayabilmek icin Data : Peki amca senin simgen neden diğerlerinden çok farklı Virüs : Sen gel bakayım bi şöyle Ne tatlı şeymişsin sen öyle 25 _______:) Virüs : Amman Trojen kavur excelleri, Amman trojen kavur bellekleri Anti-Virüs : Şııııt len dürzü ne ediyon burda ? Virüs : Oooo abim gelmiş hoş gelmişşşşş Nörüyon laaaa Anti-Virüs : Şimdi ben senin yedi ceddinden başlamam mı beeaaaa Virüs: Naş Yavrum Naşşşş biraz geç kaldın Çoktan yayıldık sisteme! Anti-Virüs : He He He Heyyttt beaaaa, abime sistemler feda olsun beaaa Yürüüü beaaa 25 _______:) Virüs: abi ne kadar kazanıyosun bu işten? Antivirüs: walla ekmek parası zor çıkıyo Virüs: abi sigortan varmı ? Antivirüs: yok be ne sigortası abicim ya Virüs: abi sen ne uğraşıyon burada, burada kazandığının iki katını vereyim, bizle takıl Antivirüs: tamam anasını satayım Virüs: saldırın ulan bu tamamdır25 bukdrcık:D
06-21-2008 | #2 |
seyito
|
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)süper yafff25 |
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D) |
06-24-2008 | #3 |
!!juninho!!
|
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)25çok gzldi ellerine salıkk |
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D) |
06-24-2008 | #4 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Anti-Virüs Ve Virüs Konuşmaları(mutlaka okyun:D)bn tşkr ederim yaaf:D |
|