![]() |
Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı.. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı..Aşk büyüdükçe denizimiz de büyüdü!Her yanımızdan alabildiğine uzanan mavilikte,gidilecek ne çok yer vardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk büyükdükçe gemimiz de büyüdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk büyüdükçe büyüdü yelkenimiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk büyüdükçe rüzgarımızdı büyüyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Büyümenin ve küçük kalmanın dengesiz zıtlığında her şey hep yarım mı kalacak?Tam buldum derken en güvendiğimizin bıçağı denizimizi yarıp,gemimizi mi batıracak? Usta ona,"susmayı iyi bilirim" dedim ![]() ![]() KAHRAMAN TAZEOGLU
![]() |
Cevap : Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı.. |
![]() |
![]() |
#2 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı..teşekkürler ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı.. |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aşk; Denizdi,Gemiydi,Yelkendi,Rüzgardı..Ben teşekkür ederim vakit ayırdığın için ![]() |
![]() |
![]() |
|