Hayat Defteri |
|
|
#1 |
|
b@ron
|
Hayat DefteriHayat defteri:Yurtdışında bir ülkede, iki kadın otobüste oturmuşlar Bir okurun aktardığına göre şöyle bir konuşma geçiyor aralarında: - Zor olmadı mı ayrılıp taa buralara gelmek? - Valla o istemişti ayrılmayı zaten Biriyle tanışmış da, ondan hoslanmış da falan filan Ben de çıkıp geldim - Yine de özler ama insan yaaa! - Özlerdim belki de ![]() ![]() Kız, insan değer verdiğini özlüyor![]() Tam o günlerde sıkıntıdan çatlarken elime bir gaste sayfası geçti Ece diye bir yazar, dur evde gösteririm, saklıyom o yazıyı![]() ![]() "Hayat Defteri" diye bir yazı yazmış, Diyor ki; bi kadın bi ilişkiye girmek için eksiltir kendini! O zaman farkına vardım, 'Ya,' dedim 'Ne kadar eksiltmişim kendimi!' Valla o yazıyı okuduktan sonra rahatladım Budur ya dedim, budur işte anasını satiim! Şimdi var ya, o aklıma geldikçe o yazı aklıma geliyor 'Amaaaannn!' diyorum, 'eksiltme artık kendini!' diyorum " Yazı, yolu tam olarak bilinemeyecek bir yeraltı suyu gibi Yol alıyor yazıldıktan sonra Nerede toprağın üzerine çıkacağı hiç bilinemiyor![]() ![]() Ece Temelkuran tarafından yazılan bu makale, 09 Temmuz 2006 Pazar günü yayınlanan Milliyet Gazetesindeki köşe yazısıdır
|