Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:) |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)seninle olmak istiyorum, benimle olurmusun ? Yerinde kölen, yerinde efendin oLmak istiyorum ![]() ![]() Hem efendim hem kölem olur musun? Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin oLmak istiyorum ![]() ![]() Hem kedim hem kaplanım oLur musun? Hüzünlüyken mahsun baban, heyecanlıyken ateşli aşığın oLmak istiyorum ![]() ![]() Hem aşıgım hem annem olur musun? Küçücük oğlun, gencecik kardeşin oLmak istiyorum ![]() ![]() Hem kardeşim hem kızım oLur musun? Üstünde gökyüzü, altında toprak oLmak istiyorum ![]() ![]() Hem toprağım hem göğüm oLur musun? Gözünde nur, içinde huzur oLmak istiyorum İç huzurum göz nurum olur musun? Sahibin, herşeyin, KOCAN oLmak istiyorum ![]() ![]() Sahibim, herşeyim, KARIM oLur musun? ![]() ![]() alıntı
|
|
#2 |
|
punisher
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)bu adam içgüveymi gidiyor sorması ayıp 25 25
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:) |
|
|
#3 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Vakit ayırdığın için teşekkürler ![]() ![]() fakat sebebini sora bilirmiyim neden öyle dedin?
|
|
|
|
#4 |
|
punisher
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Tüm ipleri hatunun eline vermişte ondan :) |
|
|
|
#5 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Hayır kesinlikle hayır hatta:) Öyle bişey yok yeri geldiğinde efendin olurum diyor,yeri geldiğin de kaplan olurum diyor ama lütfen dikkat edelim:) Bu kişi sadece nerde nasıl davrananacağını bilen ve en önemlisi sadece kendini düşünmeyen bencil olmayan bi beyfendi (bence) İlgin için tekrar teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)çoğunu evlenme teklifine benzektemedim ben 25Sadace bu olabilir Sahibin, herşeyin, KOCAN oLmak istiyorum ![]() ![]() Sahibim, herşeyim, KARIM oLur musun? ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:):) Yorumun için teşekkürler ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
reyf
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)süper bişey paylaşım için teşekkürler
|
|
#9 |
|
perisu_1907
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)güsel bi yazı tşklerrrr |
|
|
|
#10 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Ben beğenmedim bu evlenme teklifini açıkçası samimi bulmadım bence içinden geçtiği gibi samimi duygularını sölesin daha iyi Yinede emek harcamış bizimle paylaştığın için sağol gülgüzeli:)
|
|
|
|
#11 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Kızdıgımda kapLan,sen kızdıgında süt dökmüs kedin oLmak istiyorum![]() ![]() 25gzldi tşklr ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#12 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)Ben teşekkür ederim canım |
|
|
|
#13 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Evlenme Teklefi...Bunu Deneyin Arkadaşlar:)beğenmedıımmm yaw bırı bana öle ewlenme teklifi yapsa kabuul etmmmemmmm
|