ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):) |
|
|
#1 |
|
|
ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)Atatürk'ün) En sevdiği hikayelerdenmiş Arada kendi anlatır, arada baskasna anlattırır, hep gülermiş (F R ATAY) Yeşilaycı bir profesör bir konferans veriyor Bir ara dinleyicilere sormus: "Bir eşegin önüne iki kova koysanız Biri su dolu, biri rakı Hangisini içer?" Cevabı kendi veriyor: "Tabii suyu " Gene bitirmiyor soruyor: "Neden?" Arkadan bir bekri söz alıyor Yüksek sesle cevaplıyor "Eşekliğinden " Atatürk bu cevaba bayılıyor Gülüyor, gülüyor Bir akşam Orman çiftliğinde yanında erkanı, açık havada oturuyorlar ![]() Rakılarını yudumluyorlar Biraz ilerde 15-16 yaşlarında bir çiftçi çocuk çalışıyor Atatürk el edip, çağırıyor Soruyor: "Söyle çocuk: Bir eşegin önüne iki kova koysan Biri rakı dolu, biri su Hangisini icer?" Anadolu tosunu yutkunuyor Bakıyor Gazi Paşa Hazretlerinin ve yanındaki muhterem zevatın önünde rakı kadehleri Devletin en büyükleri![]() ![]() Esas vaziyetine geçiyor: "Rakıyı kumandanım!" Atatürk kahkahayı basıyor Herkes şaşkın Ata onlara dönüyor Muzip: "Aman beyler! Neden diye sormayın!" |
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):) |
|
|
#2 |
|
gulhan
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)emegıne saglık
|
|
#3 |
|
melis123
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)ellerine sağlık kardeş |
|
|
|
#4 |
|
jasmine
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)paylaşımın için tşkler ![]() ![]()
|
|
#5 |
|
J_TERRY
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)güzel paylasım saol
|
|
#6 |
|
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)vakit ayırdığınız için ben tşk ederim ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
followme
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)guzel di |
|
|
|
#8 |
|
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)vakit ayırdığınız için tşkler ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
tilki
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)gerçekten güzel |
|
|
|
#10 |
|
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)vakit ayırdığınız için tşkler ![]() ![]()
|
|
|
|
#11 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):)paylaşımın için tşkler ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#12 |
|
|
Cevap : ATATÜRK ve Komik Bir Olay:):):):D tskler |
|
|