...İşte Türk Çiftesi.... |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
...İşte Türk Çiftesi.... 120 dakikası 1-1 biten maçta ilk penaltıyı Hırvat oyuncu dışarıya attı Ardından Arda geldi öne geçtik Semih ve Hamit fileleri havalandırdı Rüştü rakibini kesti ve Yarı finaldeyiz 120 dakikası 1-1 sona eren maçta penaltı vuruşları İlk penaltıyı Hırvatistan kullanıyor Morgiç ilk penaltıyı dışarı attı Arda vurdu 1-0 Hırvatlar kullandı 1-1 Semih Kullandı 2-1 Hırvat ikinci penaltıyı da dışarı attı Son penaltıyı Hamit Kullandı ve skoru 3-1'e getirdi Hırvat oyuncunun penaltısını bu kez Rüştü kurtardı ve A Milli Takım yarı finale adını yazdırdı
|
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi.... |
|
|
#2 |
|
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....Teşşekürler Paylaşımın İçin cnm Canlı CAnlı :D:D Süper Yah :) |
|
|
|
#3 |
|
VANDETTA
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....Her ne kadar çiftenin eşekler tarafından atıldığı gerçeği olsa da,anlatılmak istenen şeyin Hırvatlara vurulan darbe olduğu için başlığı tebessümle karşıladım,ve artık Umarım Almanya'ya da bir Osmanlı tokatı çakarız:sm_sleep:
|
|
#4 |
|
su perisi
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....Sevgili Vandetta, buda senin anlayışın tabii Normal karşılıyorum Ama inan benim aklıma bile gelmemişti![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben güç anlamında düşünmüştüm olayı![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
seyito
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....vallaha böyle maç dünyada yok işte türklerin farkı
|
|
|
|
#6 |
|
gulhan
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....maçı en azından 4 kez izledım ama halende izlerım hayatımda öyle süper bir maç izlemedım inşallah bu akşamda o kadar güzel bır maç izlerız
|
|
#7 |
|
su perisi
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....İnşallaaaaaaahhhhhh Gülhancım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama oyuncularımız çok eksik yaaa![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
suskun
|
Cevap : ...İşte Türk Çiftesi....Oyuncularımız Eksik evet:(Bakalım ne olacak bugün ![]() ![]() Arda turanın olması isterdim ama oda yok![]() ![]()
|