![]() |
İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? Yorumlar ![]() ![]()
![]() |
Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ?? |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??Son aşkı bilemicem ama ilk aşkın unutulmaz olduğu kesin:)) Hala aklıma gelince beni gülümsetmeyi başarıyo:Pp |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??evlendin mi son aşkın olur artık evli değilsende ilk aşkla alakası yok sen gerçekten aşık olduğun ikinci yada üçüncü farketmez o insan sizde etki bırakmışsa onu unutamazsınız
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
seyito
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??bence ilk aşk yarası başkadır 1 kerede evlensen 100 kerede evlensen ilk aşkı unutamaszın onun yeri başkadır unutulmaz ciğerine işlemiştir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??bence ilk aşk unutulmaz ama ben unuttum yani demekki onu çok sevmemişimmmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
_samyeli_
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??ne ilk nede son ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??ilk aşkmı peeh yalan dolu bi aşk ve unutulı sileli çok oldu bnce en gzl son aşk olur (inş):S:S=(
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : İlk Aşk'mı Unutulmaz Son Aşk'mı ??İz Bırakanlar Unutulmaz !
|