Garip Evlenme Teklifi.. |
06-18-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Garip Evlenme Teklifi..Erkek: 'Seninle çıkmaktan bıktımArtık buna bir son verelim' Kadın: 'Ayrılmak istediğini hiç fark ettirmemiştin, şaşırdım! ' Erkek: 'Seninle olan herşey çok güzeldi ve hep öyle kalacak' Kadın: 'Gitmek istiyorsan; elimden hiç bir şey gelmez Nerede yanlış yaptım acaba, sorun neydi? Erkek: 'Sorun herkesin kendince bir dünyası ve yaşantısının olmasıydı' Kadın: 'Bu her insanda aynıdır zatenAyrı uğraşlar ayrı zevkler ayrı evler' Erkek: 'Neden de bu zatenAyrı evler' Kadın: 'Biraz açar mısın? Anlayamadım' Erkek: 'Ayrı evlerde yaşıyoruz bunu kast ettim' Kadın: 'Ehhhhhhh yani olması gereken bu' Erkek: 'Hayır olması gereken bu değil Kadın: 'Saçmalıyorsun ailemi bırakıp yanına taşınamam ya! Hangi ülkede yaşadığımızın farkında mısın? Erkek: 'Elbette farkındayımYanıma taşınmanı istiyor olmam normal Kadın: ' Haklısın yanında olmamı istemen doğal ancak dediğin gibi sanırım ayrılmalıyızSeninle aynı çatı altında bulunamam' Erkek: 'Beni hayel kırıklığına uğrattınAynı evi paylaşmak istemeyeceğin aklımdan geçmemişti Kadın:' Gitmeliyim geciktimEvde işlerim var Merak ederler Erkek: 'Konuyu değiştirmekte üstüne yok Kadın: 'Peki ayrılma kararına saygı duyuyorum Erkek: 'Öyle birşey dediğimi hatırlamıyorum Kadın: 'Bugün aklın başında mı? Buluştuğumuz andan beri ayrılıktan bahsediyorsunKabül etmeyeceğim önerilerden konuşuyorsun Erkek: 'Hayatım aynı evi paylaşmak istediğimden ne anladın sen ALLAH aşkına' Kadın: 'Aklım karıştıŞeyyyyyyy beeeeeeeeeennnnnnnn' Erkek: 'Her sabah yanımda uyanır mısın Kadın: 'Olmaz demiştim sanırım sanaKırıcı oluyorsun Erkek: ' Öffffffff yaaaaaaaaaaaaaaNe kadar da zormuş bunları konuşmak Kadın: 'Tamam daha anlayışlı insanı bulMutlu olursun' Erkek: 'Ne çok konuşuyorsun Kadın: 'Demek çenem düşük öyle mi? Erkek: 'Ya bir sus ya hem dırdırcı hem de anlayışsızsın Kadın: 'Bunları söylemek için yıllardır neden bekledinSıkıntın başladığında ayrılalım diyebilirdin Erkek: 'Saçmalama ya anlayışsızsınEvlenelim diyordum bir türlü susmadın ki söyleyeyim Kadın:'Ne, ne, ne? Aman ALLAH ım |
Cevap : Garip Evlenme Teklifi.. |
06-19-2008 | #3 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Garip Evlenme Teklifi..Gerçekten de Garip :D:D paylaşımın için teşekkürler :D |
|