![]() |
Bildiğiniz ve Az komik fıkralar |
![]() |
![]() |
#1 |
b@ron
|
![]() Bildiğiniz ve Az komik fıkralarFIKRALAR ![]() Küskünler ![]() ![]() ![]() Temel - Ha bu eşekle ne gezersin? Dursun - Görmüyor musun o köpek ![]() Temel – "Sen sus, köpeğe söyledim" demiş ![]() ![]() Yavaşla ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yavaşla Kasabasına Hoş Geldiniz" ![]() Semsiye ![]() ![]() ![]() ![]() Semsiye sağlam çıkar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurusun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Getir bakayım şu karneyi!" -"Al baba ![]() ![]() ![]() Adam karneye bir bakar ki, beden eğitimi ve resim dışındaki tüm dersler zayıf ![]() -"Bir dediğini iki etmiyoruz, bilgisayar dedin, bilgisayar aldık, İngilizce kursu dedin İngilizce kursuna gönderdik, gitar kursu, müzik aletleri, ne istersen yapıyoruz ![]() ![]() -"Baba ![]() ![]() ![]() FIKRALAR ![]() Senin yaşındayken Baba çocuğuna: - Oğlum Atatürk senin yaşındayken sınıfının birincisiydi, demiş ![]() - Senin yaşındayken de Cumhurbaşkanı idi ![]() ![]() İyilik ![]() ![]() ![]() - Oğlum dün nasıl bir iyilik yaptın? - Yaşlı bir teyzeyi karşıdan karşıya geçirdim ![]() - Çok güzel evladım kutlarım ![]() Yanındaki öğrenciye döner ![]() - Sen ne yaptın? - Ben de arkadaşıma yardım ettim ![]() - Dayanışma güzel şeydir seni de kutlarım ![]() Diğer bir öğrenciye: - Sen ne gibi bir iyilik yaptın? - Ben de bu iki arkadaşa yardım ettim ![]() Öğretmen şaşırır: - Bir kadını karşıya geçirmek için çok değil misiniz? Son kalkan öğrenci: - Kadın karşıya geçmek istemeyince az bile geldik! ![]() Hangi okulda ![]() ![]() -Okulda neler yaptınız anlat bakalım, acayip neşeli görünüyorsun ![]() ![]() ![]() - Patlayıcı madde imal ettik ![]() - Peki, yarın ne yapacaksınız okulda? - Hangi okulda? ![]() Eksik para ![]() -Neden hep küçük yumurta veriyorsun? -Taşınması kolay olur da ondan ![]() Çocuk eksik para verip yumurtaları alıp giderken bakkal seslendi: -Ama sen eksik para verdin! Çocuk gülerek: -Sayması kolay olur da… ![]() Mazeret ![]() ![]() ![]() ![]() - Atla istasyona celeydum ![]() ![]() Derken kırkıncı da tamamlanmış, Temel’e sıra gelmiş ![]() - Senin de mi atın çatladı? diye sormuşlar ![]() - Hayır, demiş ![]() ![]() FIKRALAR ![]() Ormanın güzelliği ![]() ![]() - Dursun şu ormanın güzelliğine bak ![]() ![]() ![]() Dursun söyle bir etrafına bakmış; -Ağaçlardan bir şey göremiyorum ki ![]() ![]() ![]() ![]() Süper benzin ![]() ![]() ![]() - On bin liralık, dedi, süper olsun ![]() Benzinci ikisini de tepeden tırnağa süzdükten sonra: - Gidin başımdan ! diye bağırdı, sizin cıvatalarınız gevşek! İkincisi, araba kullanana döndü: - Gördün mü? Araba masraflı olmaya başladı bile! ![]() Çoğunluğun söylediği ![]() ![]() - Oldukça sakin de görünüyorsun, dostum ![]() - Çok basit ![]() ![]() - Sonra ne oldu? - Ne olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karne ![]() ![]() - Anneciğim, Matematik notum pekiyi olsaydı ne yapardın? - Sevinçten çıldırırdım! - Öyleyse korkma anneciğim, çıldırmayacaksın ![]() ![]() ![]() Kayık ![]() - Dün balık avladığımız yeri işaretledin mi? - Evet, kayığa işaret koydum - Ne yaptın sen! Ya bugün başka kayıkla balığa çıkarsak? FIKRALAR ![]() Bir bardak su ![]() ![]() - Oğlum bana bir bardak su getir ![]() En büyük de ortancaya demiş ![]() - Babama bir bardak su getir ![]() Ortanca da en ufağına demiş - Babama bir bardak su getir ![]() En ufak hemen atlamış ![]() - Baba bunlardan sana hayır yok ![]() ![]() ![]() Bir soru ![]() - Size bir soru soracağım ![]() Ayşe’yi kaldırır ![]() - Tavuğun kaç tüyü vardır? Ayşe: - 1993 öğretmenim der Öğretmen: - Nerden bildin? - Hani bir soru soracaktınız der ![]() ![]() Yapışmış ![]() ![]() ![]() Müdür sormuş: - Bunlar niçin zıplıyorlar? Yardımcısı cevap vermiş; - Müdürüm bunlar kendilerini patlamış mısır sanıyorlar ![]() Müdür bakmış biri zıplamıyor ![]() Akıl hastası; - "Ben buraya yapıştım, kurtarın beni" demiş ![]() ![]() Akıllı çocuk ![]() "Kızım ne yapıyorsun?" "Tavuklara kaynar su veriyorum ![]() "Neden?" "Haşlanmış yumurta yumurtlasınlar" diye ![]() Yapışmış Akıl hastanesinin müdürü hastaların odalarını dolaşıyormuş ![]() ![]() Müdür sormuş: - Bunlar niçin zıplıyorlar? Yardımcısı cevap vermiş; - Müdürüm bunlar kendilerini patlamış mısır sanıyorlar ![]() Müdür bakmış biri zıplamıyor ![]() Akıl hastası; - "Ben buraya yapıştım, kurtarın beni" demiş FIKRALAR ![]() Ne zamanan kadar ? Hoca'ya sormuşlar: - Hocam bu insanların doğum-ölümü ne zamana kadar sürecek? Hoca: - Cennet ve Cehennem dolana kadar" demiş ![]() ![]() Hatim bile indiririm Nasrettin Hoca'ya karısı bir akşam: - "Sen benim yüzüme bakarak sadece besmele çekiyorsun" demiş ![]() Hoca: - Eee ne olmuşki? Karısı: - Halbuki imam efendi karısının yüzüne bakınca Yasin-i Şerif okuyormuş; Hoca gülmüş: - "Senin yüzün o kadar güzel olsa, ben hatim bile indiririm" demiş ![]() ![]() Cennet Dolup Taşmış Bir gün padişah Nasreddin Hoca' ya sormuş ![]() ![]() Hoca padişahtan korkmadan : -Cehenneme gidersiniz padişahım? demiş ![]() Padişahın sinirden sakalları titremiş ![]() Bu durumu gören Hoca : -Kızmayın padişahım ben aslında size cennete gidersiniz diyecektim fakat sizin cellatlarınızın kılıçlarıyla ölen suçsuz kişilerden cennet dolup taşmış ![]() ![]() ![]() Hepsi bu kadar mı? ![]() ![]() ![]() ![]() -Aylin, teyzene ne demen lazım? Aylin cevap vermemiş ![]() ![]() -Baban bana para verdiği zaman ben ne diyorum? Birden gözleri parlayan Aylin: -Hepsi bu kadar mı? diye atılmış ![]() ![]() Büyüyünce ne olacaksın ? Öğretmen öğrencilerine soruyordu: - Fatma büyüyünce ne olacaksın? - Hemşire olacağım öğretmenim - Sen ne olacaksın bakalım Mehmet? - Subay olacağım öğretmenim ![]() - Sen Hasan? - Öğretmen olacağım ![]() Sıra Tayfun'a geldi; - Tayfun sen büyüyünce ne olacaksın? - Ben mi? - Emekli olacağım öğretmenim! FIKRALARFIKRALAR ![]() Uçak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yer sahibi: Beyefendi burası benim yerim kalkar mısınız? Temel: Hayır Yer sahibi : Beyefendi burası benim yerim kalkın Temel: Hayır koltuğun sahibi hostese bas vurmuş ![]() Hostes: Beyefendi burası sizin yeriniz değil, kalkar mısınız lütfen Temel: Kalkmam Hostes de çare bulamayınca kaptana bas vurmuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaptan: - “ Burası Trabzon'a Gitmez ![]() ![]() ![]() Şaka Nasrettin hoca pazarda dalgın yürüyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir bakmış ki hocanın 2 katı kocaman bir adam ![]() Hoca: “Bana sen mi vurdun?” demiş adama ![]() Adam: “Ben vurdum ne olacak” demiş ![]() Hoca: “Şakadan mı vurdun ciddi mi?” demiş Adam: Ciddi vurdum ne yapacaksın?! Hoca: Aman aman, öyle olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Haksızlık Öğretmen, iki öğrencisine kızar ve ellişer kez adlarını yazmalarını söyler ![]() -Öğretmenim, bu haksızlık olur ![]() -Neden haksızlık olurmuş? -Onun adı Ali, benimki ise Abdurrahman ![]() İmza -Babacım, karanlıkta yazı yazabilir misin? -Sanırım ![]() -Karneme adını yazıp imza atar mısın!
|