Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin? |
|
|
#91 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?PAYDON YA BİSKIYEM MI YİCEZ BEN TUTKU SEWERIM YHA ONU YSESK OLMAS MII ![]() :d:d:d:d:d:d:
|
|
|
|
#92 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?olur cnm tutku olsn da hane bna soru 25klavye parçalamaya gelirmsn :D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
|
|
#93 |
|
hayko26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?senin sorun bnde cnm :P bnle parise gelirmisin
|
|
#94 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim gelirim :D bnmle konsere ne dersin:D |
|
|
|
#95 |
|
hayko26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?bn snle cehenneme bile giderim cnm sn bnle partiye gelirmisin |
|
|
|
#96 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?ben gelsem o0lmas mıı altakıı benleee chat yapmay gelmen mıı |
|
|
|
#97 |
|
sıradışı
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelmem:) alttaki hadi eyfel kulesine gidelim:) |
|
|
|
#98 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?oov spr olur valla alttaki bnm adalara ne dersin :d |
|
|
|
#99 |
|
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelirim valla bu aralar bilgi işlem servisinden başka biyer gördüğüm yok yani geliyorummm:):):) alttaki benimle şu bouzk olan kasayı yapmaya gelirmsin? |
|
|
|
#100 |
|
hayatyolu
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?anlaamamm ama gelrmm :sm_sleep: |
|
|
|
#101 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?eee hane bna soru alttaki bnm le birini dövmeye ne dersin (şaka)
|
|
|
|
#102 |
|
hayko26
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?olur derim allttaki kimi dövelim |
|
|
|
#103 |
|
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?bizi qıcık edenLeriii :D:D aLttakii bnmLee tatiLe qeLir misiin?
|
|
#104 |
|
_SiYaH_
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?gelerim =) alttaki bnmle knsere glr msn ?
|
|
#105 |
|
pesimistt
|
Cevap : Alttaki Benimle ... Gelir misin?qeLirimmm aLttaki bnmLee sahiLe qeLir misin :D |
|
|
|