![]() |
Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmaz |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazBu aşk sofrası üç kişiyi doyurmaz ![]() ![]() ![]() Ben beğeniden bahsetmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kişi yaşanandır aşk ; delirmektir özlemden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Geceleri uykusuz geçirmek , ondan olan her şeyi onun gibi sevmek , dünyayı iplememek , kimseyi dinlememek , bazen kendine bile kulak vermemektir aşk ![]() ![]() Aşk , ne olursa olsun dünde , mutlu uyanmaktır güne , ilk aklına gelenin suretiyle ![]() ![]() Aşk bir dünya şeydir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk herkese farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama ne kadar farklı olursa yaşananlar , şu değişmez ki , sadece iki kişilik yer var bu sofrada ![]() ![]() Üçüncü girdiğinde devreye , garip bir koltuk telaşı , anlamsız bir ekmek savaşı , sonunda bir açlar sofrasına dönüşür her şey ![]() ![]() ![]() Ekmek paylaşılır , dostlar paylaşılır , her şey paylaşılır da bu dünyada , sevgilinin alnındaki ter , yanağındaki gamze , göğsündeki huzur , elindeki sıcaklık paylaşılmaz kimseyle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deli aşklar siler bunları bir bir ![]() ![]() ![]() ![]() Adı aşksa bunun , üç kişilik olmaz ![]() ![]() ![]() Yok üç kişilikse, adı zaten aşk olmaz ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmaz |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazAdı aşksa bunun , üç kişilik olmaz ![]() ![]() ![]() Yok üç kişilikse, adı zaten aşk olmaz ![]() ![]() ![]() tek kelimeyle süper ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Berna
|
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazÇok güzelmiş ,Teşekkürler ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmazçok doğru aşk üç kişilik olmass:img-blush2: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazEmeğinize sağlık
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi DoyurmazAşk herkese farklı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güzel anlatmış
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Aşk Sofrası Üç Kişiyi Doyurmazpalasım ıcın tsklerrrrrr:D:D:D:D:D:D:D:D
|