![]() |
Kalanım Ol |
![]() |
![]() |
#1 |
hayalet
|
![]() Kalanım OlBir bahara daha erişmeden ve beni sonbaharın koynuna bırakıp gitme ne olur
![]() ![]() ![]() Beni bana bırakıp seni bana bırakmadan gitme ![]() ![]() ![]() Dudaklardan çıkıp, ümide konacak bir çift güvercini, boynu bükük koyma yadellerde ![]() Bir ümit ve korku tarlasında biten sen,bulduğuma sevinemeden daha hüzün denizlerinde ve dehlizlerinde kaybolma ![]() ![]() ![]() Gözlerimden akan sızılarıma uzanırken ellerin, geceler boyu kirpiklerime takılıp kalan bir rüya gibi, gözümü kapattığım an görebildiğimsin ![]() Gelenim ol gidenim olacağına ![]() ![]() ![]() Yarim ol,yavuklum ol,canıma can ol,yüreğimden uzak olacağına ![]() Gözlerimdeki buğu sana yön tuttu, yüreklerdeki aşk senin adını sayıklıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalanım ol ![]() ![]() ![]() Bölsünler çarpsınlar toplasınlar beni ama sen illa kalanım ol! Anlasana ![]() ![]() ![]() Bir acılı yetim sevdanın gözlerinde tütensin ![]() ![]() ![]() ![]() Ne olur! Garip yüreğimi yollarına serdiğimsin,Ayağına batan dikenleri düşman bildiğimsin ![]() ![]() ![]() Her gidişinle beni benden götürensin ![]() ![]() ![]() Gece gündüz düşlerken vuslatı,tek istediğimsin ![]() ![]() ![]() Söyle sevgili ![]() ![]() ![]() Söyle yar ![]() ![]() Nerelerdesin ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
|