![]() |
İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı? |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı?Einstein, yıllar önce uyarmıştı ![]() ![]() ![]() ABD’de geçtiğimiz kış da arıların yüzde 35’i kayboldu ![]() ![]() ![]() Bal arılarının sayısı geçen yıl nedeni anlaşılamayan bir şekilde azalmaya başlayınca dünya genelinde büyük bir panik başlamıştı ![]() ![]() ![]() ![]() İngiltere’de panik raporu Dergiye göre iki yıl önce arılarının yüzde 30’unu kaybeden Amerikalı arıcılar, geçtiğimiz kış da yüzde 35’lik kayıp yaşadı ![]() Newsweek’e göre bitkilerin döllenmesinde büyük rol oynayan arıların yok oluşu büyük bir gıda krizinin habercisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uzmanlar, arıların nüfusu azalmaya devam ederse gıda krizini de daha korkutucu boyutlara ulaşabileceği uyarısı yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alman bilim adamı Albert Einstein, “Eğer arılar yeryüzünden kaybolursa insanın sadece 4 yıl ömrü kalır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı?Daha öncede bu haberi duymuştum haber için sağol ilginç
![]() |
Cevap : İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı? |
![]() |
![]() |
#3 |
kezban
|
![]() Cevap : İnsanoğlunun 4 Yıllık Ömrü mü Kaldı?ÇOK KADİR KIYMET BİLİRİZYA BİZDE ![]() ![]()
![]() |
|