![]() |
Can Suskun Canan Suskun |
![]() |
![]() |
#1 |
hayko26
|
![]() Can Suskun Canan Suskun![]() CAN SUSKUN CANAN SUSKUN Yüzünü görmeyen gözlerime bak Gözlerim matemlerde sözlerim suskun Ellerini tutmayan ellerime bak Parmaklarım sürgünde hislerim suskun ![]() ![]() ![]() Azıcık aklım vardı o da tükendi Seni görmeyen gönül sana gücendi Oysa gelirsin diye nasıl süslendi Üstümde elbisemle yüreğim suskun ![]() ![]() ![]() Yollar virane kaldı maltalar kırgın Bahçede ki yosunlar serçeler dargın Koğuşun ranzaları duvarlar azgın Yastıkta ilk mektubun son faksın suskun ![]() ![]() ![]() Vuslat diye hasreti içtim günlerce Hasret diye vuslatı kustum günlerce Sen muamma olmuşsun sözler bilmece Voltada ki ben suskun şiirim suskun ![]() ![]() ![]() Canımın şah damarı yara içinde Seni bekleyen gönül umut peşinde Tükenen aciz beden ölüm göçünde Can suskun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu konu suskun arkadaşımıza hediye olarak açılmıştır
![]() |
![]() |
Cevap : Can Suskun Canan Suskun |
![]() |
![]() |
#2 |
suskun
|
![]() Cevap : Can Suskun Canan SuskunYüzünü görmeyen gözlerime bak Gözlerim matemlerde sözlerim suskun Ellerini tutmayan ellerime bak Parmaklarım sürgünde hislerim suskun ![]() ![]() ![]() Harika bir şiir hayko26 çok teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Can Suskun Canan Suskun |
![]() |
![]() |
#3 |
hayko26
|
![]() Cevap : Can Suskun Canan Suskunbn teşekkür ederim suskuncum |
![]() |
![]() |
|