![]() |
İmza!! |
![]() |
![]() |
#1 |
jojo'slover
|
![]() İmza!!Üniversite yemekhanesine giren bir ögrenci tüm yerler dolu oldugundan gidip üniversite profesörünün oturdugu masaya oturmus ![]() Ogrenci: "O zaman ben ucuyorum ![]() ![]() ![]() >> Profesor cevaba cok sinirlenmis, sinavda ogrenciye takmis ve sinavini basarisiz gecmesi icin elinden geleni yapmis ![]() Yanliz sinavda ogrenci tum sorulari mukemmel bir sekilde cevaplamis ![]() Profesor ogrenciye: Sana son bir soru soracagim - demis ![]() Yolda yururken iki torba buldugunu hayalet, birinde akil var, digerinde ise para var ![]() Ogrenci: "Para olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() Profesor: "Ben akil olan cuvali secerdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogrenci nota bakmadan odadan cikmis ![]() "Sayin profesor, imzanizi atmissiniz, fakat notumu yazmayi unutmussunuz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() hahahaaa :D:D ayyhh çok qüseLL tşkLer :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İmza!! |
![]() |
![]() |
#5 |
efobedo
|
![]() Cevap : İmza!!xDD valla çok zeki haa 3 kağıtçı
![]() Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
![]() |
![]() |
|