|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ispat, unutuyorumbana, yaşadığımı, ölmediğimi |
![]() |
Yaşadığımı Unutuyorum..Bana Ölmediğimi İspat Et! |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Yaşadığımı Unutuyorum..Bana Ölmediğimi İspat Et!![]() Zaman, hayata adadığım fiilleri hep geçmişle çekimliyor Gelmişti… Gitmişti… Bitmişti… Oluyor hep ![]() Okunaklı hayatlardan okunulası bir hayat dizmek istiyorum kendime ![]() ![]() Ve ömrümün asıl satırı geliyor… Susuyorum… Bol üç noktayla satırlar atlıyorum ![]() Okunulası olması gereken hayatım, susulası satırlarda can buluyor Vazgeçiyorum beni bana yazmaktan ![]() Yaşadığımı unutuyorum ![]() ![]() ![]() Bana Ölmediğimi ispat et! Sen Gittiğinden beri bir bağımlılık tadında hayat ![]() ![]() bırakmak istiyorum ![]() ![]() bırakamıyorum ! her sigara yaktığımda kendimi de yakmak geçiyor içimden yakamıyorum ! ![]() Ah dayan ![]() ![]() ![]() Bırak yollar girsin aramıza "söz sana" Başka bir ten giremez koynuma Geçer zaman durmaz akar kör kuyuya "ben beklerim" Yenik düşmem ucuz oyunlara Dayan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yalnızlık; Çakmak taşı kadar sert, Elmas kadar keskin ![]() Ne yana dönsen ,bi tarafın kesilir ![]() ![]() ![]() Fena kan kaybedersin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapatamadık maziden kalan yaraları Bundan böyle HASRET olsun en güzel DÜş’ÜN Benle yasadıklarını 'unut' YASAYAMADIKLARINI DÜSÜN!! ![]() ![]() ![]() ![]() нéя кaяéѕι ѕιуaнa вσуaимιş вiя вυLмacaуιм ![]() çözмéуé çaLιşтιкça, içiмdé кaувσLυяѕυи ![]() ![]() ![]() biliyorum bir yerlerde ağlıyorsun… ![]() ben de ağlıyorum… kadere inat hala sana! ![]() ![]() ![]() derinlerimden can alan canıma ağlıyorum… nasıl unutabilirim ki seni! ![]() ![]() ![]() unutamam… unutamam yas tutmuş yüreğimi! ![]() ![]() ![]() ![]() нαℓα вєηιм єzвєяιмѕιη ∂єℓιℓєя gιвι ѕєηι özℓüуσяυм gözℓєяιм ѕєη∂є кαℓ∂ı ѕєν∂αℓıм нιç кιмѕєℓєяι göямüуσяυм ![]() ![]() ![]() Geniş zamanlar kullanmıyorum Daralttım bütün zamanlarımı Kırık bir aşkın gece notlarına Düşüyorum Şimdilerde Kalbimide alıp Büyük Konuşuyorum! Ve Gidiyorum Bırak beni ![]() ![]() ![]() Şimdi Sen Yoksun Ya Öyle Garip Öyle YetimKi Yüreğim Yaşamaktan Geçtim,Nefes Alamaz Oldum Ah Bir Görebilsem Seni Ah Bir Bakabilsem Gözlerine Yüreğine Dokunabilsem ![]() ![]() ![]() Şimdi Sen Yoksun Ya Sana dair sakladığım gülüşlerim soldu, Sadece seninle dolu olan yüreğim kanadı Senden Başkasını Görmeyen Gözlerim Ağladı ![]() ![]() ![]() Hala Küçük Bir Kız Çocuğuyum Hala Yüksek Sese Kırılır, Hala Kolumu Sertçe Tutarsan Ağlarım ![]() ![]() ![]() Bana Pahalı Şeyler Alma Elma Şekerine Bayılırım ![]() ![]() ![]() Ne Olur Tut Ellerimi ![]() ![]() ![]() Çok Canım Acıyor Söyle Geçer Mi? Ne Kadar Büyümeliyim, Uyusam Biter Mi? Bu Gözyaşları Balıklara Yeter Mi? Küçük Dünyam Bu Sarsıntıya Direnir Mi? ![]() Hatalar ard arda birbirini kovalar Sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar Tükenir yürekler bitmek bilmez acılar ![]() ![]() ![]() Unutma Her Aşkın Sonunda Ayrılık Var! alıntı
|