Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğün, sayfası

Bir Günlüğün Son Sayfası

Eski 06-14-2008   #1
rock_alltime

Bir Günlüğün Son Sayfası

Saat 8:15
Uyandım yenı bı gune ve yenı acılara biliyorum adım gibi emınım bugunde ağlıycam yada gozlerım dolucak ara arave ben yıne olumu dusunup beceremeyeceğım! Kahvaltıya cağırıyorlar gitmem lazım

Saat 13:40
Demıstım,ağlıycam bugun dıyebiliyorum artık,hergun alan seyAnnemle tartıstım yıne kahvaltımı yaptım Bugun canım sıkkın bırazMuzık dınlemek istedim,bilgisayarı actımKafam dağılır en azından dıyesonra annem geldı "kıss su muzığın sesını kulaklarımda cınlıyor ne anlamı oluyor o muzığın" onlara gore turku dınlemelıyım ben yada slow parca Onlara gore kafada oyle dınlenır zatenSlow parcalar dınlemek istemiyorum ben cunku hepsi "aşk" konusuna yazılmıs ve bestelenmıs"ask" ı derınden yasamadım ve tatmadım anlamı yok o muzıklerınben içimdekı kını nefretı cıkarıp atmak istıyorum içimden,ve sanırım bu sadece metal muzıklerdebende boyle atıyorum sitresimiAğlıyorum,ağlıyorumstresimi atıyorum Anlamıyorum onları ve artık anlamakta istemiyorumuyuycam braz kafam dağılır belkı

Saat 19:20
Bi halsızlık var uzerımde,canım sıkkın cokBaşım ağrıyor Çok yorgunum,sanırım o yuzdenBir rüya görmüşüm, çok garip ve cok karışıktıTam olarak hatırlamıyorumHerkes toplanmış bana birşeyler anlatıyor,ama hıç birini duymuorum,bankta oturuyorum anlamaya çalışıyorum ama duymuyorum Sonra benı bir tekneyle uğurluyorlar,uzaklaşıyorum ordan nereye gittiğimi bilmiyorum,lımandalar ve el sallıyolar hepsi ve beni yolcu ediyolarNereye gidiyorum bilmiyorum,sadece ağlıyorum,ağlıyorum Başım çok kötü ağtıyor,garip bir rüyaydı hayırdıryemeye gitmem gerek benı çağırıyolar

Saat 23:20
Yemeğı yedım üzerime daha fazlaağırlık çöktüBaşım kopuyor sanki yerindenUzandım biraz müzik dinledim yineAklımdan atamıyorum hala o rüyayı çok garipti,çok karışıktı herşey çokk karışıkherkes birşeyler anlatıyor ama duymuyorum,anlayamıyorumYemekte anneme anlattım "sus!,kapa çeneni!,ağzını hayra aç,cok konuşma!" dediAnlayamıyorum onları neden bana iyi davranmıyolar Off!!Şimdi uyuyorlar ben odamdayımUyku tutmadı,günlüğümü aldım elime,ama artık yazacak mecal de kalmadı ben de Halsizim gözlerim kapanıyor,bir ağırlık var üzerimde nedenini anlay !!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Günlüğün Son Sayfası

Eski 06-14-2008   #2
perisu_1907

çok güselmiş ya
paylaşım için tşklerrr

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-14-2008   #3
rock_alltime

Ben tsk ederm ilglendiğin içn:)
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com