06-14-2008
|
|
rock_alltime
|
Bir Günlüğün Son Sayfası
Saat 8:15
Uyandım yenı bı gune ve yenı acılara  biliyorum adım gibi emınım bugunde ağlıycam yada gozlerım dolucak ara ara ve ben yıne olumu dusunup beceremeyeceğım! Kahvaltıya cağırıyorlar gitmem lazım 
Saat 13:40
Demıstım,ağlıycam bugun dıye biliyorum artık,hergun alan sey Annemle tartıstım yıne kahvaltımı yaptım Bugun canım sıkkın bıraz Muzık dınlemek istedim,bilgisayarı actım Kafam dağılır en azından dıye sonra annem geldı "kıss su muzığın sesını  kulaklarımda cınlıyor ne anlamı oluyor o muzığın  " onlara gore turku dınlemelıyım ben yada slow parca Onlara gore kafada oyle dınlenır zaten Slow parcalar dınlemek istemiyorum ben cunku hepsi "aşk" konusuna yazılmıs ve bestelenmıs "ask" ı derınden yasamadım ve tatmadım anlamı yok o muzıklerın ben içimdekı kını nefretı cıkarıp atmak istıyorum içimden,ve sanırım bu sadece metal muzıklerde bende boyle atıyorum sitresimi Ağlıyorum ,ağlıyorum stresimi atıyorum Anlamıyorum onları ve artık anlamakta istemiyorum uyuycam braz kafam dağılır belkı 
Saat 19:20
Bi halsızlık var uzerımde,canım sıkkın cok Başım ağrıyor Çok yorgunum,sanırım o yuzden Bir rüya görmüşüm, çok garip ve cok karışıktı Tam olarak hatırlamıyorum Herkes toplanmış bana birşeyler anlatıyor,ama hıç birini duymuorum,bankta oturuyorum anlamaya çalışıyorum ama duymuyorum Sonra benı bir tekneyle uğurluyorlar,uzaklaşıyorum ordan nereye gittiğimi bilmiyorum,lımandalar ve el sallıyolar hepsi ve beni yolcu ediyolar Nereye gidiyorum bilmiyorum,sadece ağlıyorum,ağlıyorum  Başım çok kötü ağtıyor,garip bir rüyaydı hayırdır yemeye gitmem gerek benı çağırıyolar 
Saat 23:20
Yemeğı yedım üzerime daha fazlaağırlık çöktü Başım kopuyor sanki yerinden Uzandım biraz müzik dinledim yine Aklımdan atamıyorum hala o rüyayı çok garipti,çok karışıktı herşey çokk karışık herkes birşeyler anlatıyor ama duymuyorum,anlayamıyorum  Yemekte anneme anlattım "sus!,kapa çeneni!,ağzını hayra aç,cok konuşma!" dedi Anlayamıyorum onları neden bana iyi davranmıyolar Off!!  Şimdi uyuyorlar ben odamdayım Uyku tutmadı,günlüğümü aldım elime,ama artık yazacak mecal de kalmadı ben de Halsizim gözlerim kapanıyor,bir ağırlık var üzerimde nedenini anlay        !!!
|
|
|