ÖSS'de Başarılar... |
|
|
#1 |
|
Berna
|
ÖSS'de Başarılar...
|
|
#2 |
|
[KAPLAN]
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...Başta Sevgili Suskun olmak üzere, tüm değerli arkadaşlarımıza sınavda başarılar dilerim Allah hepinize zihin açıklığı versin![]() ![]() ![]() |
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar... |
|
|
#3 |
|
rock_alltime
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...ÖSS'ye girecek olan arkadaslarımıza basarılar ![]() !
|
|
|
|
#4 |
|
hayko26
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...her zaman yanındayız suskun sınavı kazanman dileğiyle
|
|
#5 |
|
jasmine
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...başta suskun arkadaşımız ve diğer değerli arkadaşlarımıza başarılar diliyorum umarım hepside başarılı olurlar ![]() ![]() ![]()
|
|
#6 |
|
suskun
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...Güzel dilekleriniz için (Berna,KAPLAN,hayko26,rock_altime ve jasmine)Hepinize çok teşekkür ederim İnşallah sınavım dilediğim gibi güzel gider:(Diğer Öss'ye girecek arkadaşlarımada Başarılar diliyorum ![]() ![]() Bir önerimde Stresten uzak durun![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#7 |
|
pesimistt
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...össye qirecek oLan başta suskun arkadaşm oLamk üzere diqer arkadaşLarıma da başarıLar diLerm (:
|
|
#8 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...sınava girecek tüm üyelerimize başarılar diliyor dualarımız sizinle![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
m_r_b
|
Cevap : ÖSS'de Başarılar...sınavda ailemizden giren herkese başarılar diliyorum istediğiniz yeri umarım kazanırsınız her zaman yanınızdayız:)
|
|
#10 |
|
|
öss ye grecek arkadaslar...slM ARkadaslar öss ye girecek btn arkadaslarıma basalrılar diliyorum inş istediğiniz yeri kazanırsınız ama sunu da diyorum hayırlısını dileyin hayrlısı olsun kendnze iyi bakın ii geceler![]() ![]()
|
|
|
|