![]() |
Aşk Dediğin |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Aşk DediğinAşk dediğin beklemektir Ey Sevgili! Kays gibi Mecnun olana kadar, Hz ![]() ![]() Ve beklemek dünyanın en asil eylemidir, eğer beklenene değecekse ![]() Aşk; yanmaktır Ey Sevgili! Yanıp kül olmaktır, Kerem gibi Aslı’na ermektir ![]() ![]() ![]() Ki yanmak insanı kurtarır hamlıktan çiğlikten ![]() Gözlerinden ayrı geçen her an yanmaktayım ![]() Aşk; bedel ödemektir Ey Sevgili! Bülbül, gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak, kanını akıtmak zorundadır ![]() ![]() Çünkü Aşk bedel ister, külfetsiz nimet olmaz ![]() Beklemek bedel ödemekse eğer hâlâ ödüyorum o bedeli ![]() Aşk; vazgeçmektir Ey Sevgili! Mecnun gibi aklından, Kerem gibi bedeninden vazgeçmek ![]() ![]() Yemeden, içmeden, uykudan, uyanıklıktan ve vazgeçmekten bile vazgeçmektir gün gelince ![]() Senin için senden vazgeçmişim ![]() Aşk; bilmektir Ey Sevgili! Bir tek yârı bilmek, onu candan daha aziz bilmektir ![]() ![]() Onun selamı ile gelen bela olsa Eyvallah diyebilmektir ![]() Kızmana, gülmene, gelmene, gitmene hepsine Eyvallah ![]() Aşk; susmaktır Ey Sevgili!
Onun güzelliğini, iyiliğini tarif etmeye gücün yetmediği an susmaktır ![]() ![]() Artık sustum Ey Sevgili ![]() Aşk dediğin susup beklemektir, Aşk dediğin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Aşk Dediğin |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Aşk DediğinAşk; bedel ödemektir Ey Sevgili! Bülbül, gonca gülü görebilmek için her seher uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak, kanını akıtmak zorundadır ![]() ![]() Çünkü Aşk bedel ister, külfetsiz nimet olmaz ![]() Beklemek bedel ödemekse eğer hâlâ ödüyorum o bedeli ![]() emeğine sağlık canselcimm paylaşımın için ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Aşk DediğinAşk Dediğin Saflıktır,Sonsuzluktur, EmekTir,Çabalamaktır
![]() ![]() ![]() Karşındaki İnsanı Kendini Temizlemiş Bir Vaziyette SeveBilmektir AŞK ![]() Sonsuza kadar Seveceğim DÜşünce Sİ beslemeden, Adeta Sonsuzluğu Onunla Aşarcasına SevmekTir Aşk ![]() Sevginin Kalp Atışlarında Barındığını Nabzının atışındaki Haykırışı Gibi coşmaktır Aşk ![]() Ve Aşk Öyle bir şeydir ki kimseye görünmeden, varlığını hissettirmeden Bir Ömür Yaşar Seninle ![]() ![]() O zaman İşte SEn Yaşamıyorsundur Sadece Nefes ALıp Veriyorsundur Ama bu bile Yeterlidir Onun Büyümesi İçin Taa ki Vicuduna sığmayacak dereceye gelene kadar ![]() Garip Tir Aşk , ![]() Tuz gibidir bana göre Azı Aratır geri kalanı, Çoğu Lanet ettirir İnsanı ![]() ![]() ![]() Teşekkürler cansel Aşkın DNA'sındaki 6 zinciri Bizimle Paylaştığın İçin :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Aşk Dediğinherkesin aşk'a karşı farklı bir yorumu var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Aşk DediğinTabe ki nomelaw çok Doğru Solüyosun ney di o söz her yiğidin bi ayran içişi vardır diğil mi ? :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Aşk Dediğinörnek vereyim ressamlar: aşk bence bir sanattır çeşitli meslek sahipleri:aşk bence insanın mesleğine duyduğu sevgidir işte kardeşim herkesin huyuna suyuna göre tanımı farklı ben aşk aşk'tır diyorum gerisi başkalarına kalmış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|