![]() |
Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor... |
![]() |
![]() |
#1 |
Berna
|
![]() Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...
![]() |
Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor... |
![]() |
![]() |
#2 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...amerikalılara kalsa Zemsem suyu kansorejen madde içeriyo diolar ben inan mıyorum onun için ve içmeye inadına devam edıyorum
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Berna
|
![]() Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...Sigaranın sağlığa zararlı olduğunu kanıtlayan birçok veri var, bunun amerikalılarla pek alakası yok , adamlar sadece araştırıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...ben sigaranın sağlıklı oldugunu iddaa etmedim sadece amerikalıların kurallarına karsı yasamaya kızdım kendılerı yapıyolar sonra bu hayatımızdan bukadar nedar sene calıyo die arastırma yapıyolar
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...sigaranın ne denli zararlar içerdiği bana göre tam belli değil çünkü çeşitli hastalıklara yol açıyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
baran27
|
![]() Cevap : Sigara Ömürden En Az 5 Yıl Çalıyor...sigara kalp krizi kanser gibi hastalıklara yol açtığı için 1950 yılında amerikanın bir eyaletinde araştırma yapmışlar o eyaletteki insanlar üzerinde hangi şeyler zarar veriosa minumum a düşürmüşler spora ağırlık vermişler kalp krizi fakaları azalmış önceden salgın hastalık gibiymiş bu vaka |
![]() |
![]() |
|