![]() |
Kocanız çok bilgili olursa:))) |
![]() |
![]() |
#1 |
bonsoir
|
![]() Kocanız çok bilgili olursa:)))Karı-Koca birlikte tatile çıktılar ![]() ![]() Tatillerinin ikinci günün akşamı güzel bir yemek yeyip uykuya dalarlar ![]() ![]() Birkaç saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() Güzel bir rüyadan uyandırıldığı içinde biraz kızgındır ![]() ![]() ---- Ne oldu??Ne istiyorsun? diye sorar ![]() ![]() -----Yukarıya bak!!ve bana ne gördüğünü söyle ![]() ![]() ![]() ----Bunun içinmi uyandırdın beni??Baktım işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karısı tekrar sorar ![]() Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir; ----Teolojik olarak Allah ın kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() ![]() ![]() Felsefii olarak,evrenin sonsuzluğunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() ![]() ![]() Astronomik olarak: galaksilerin,yıldızların,gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() ![]() Meteorolojik olarak; havanın yarın çok güzel olacağını görüyorum ![]() ![]() İyide niye sordun bunu bana???? Sana neyi gösteriyor???? ----Necatiii !!!!! ,çadırımızı çalmışlarrrr!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kocanız çok bilgili olursa:))) |
![]() |
![]() |
#2 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Kocanız çok bilgili olursa:)))ehu ehu ehu ben bunu iki bilimadamı formatında duymuştum fizikçi gökbilimciye soruyodu aynı soruyu -Hanry yukarı bak ve bana ne gordugunu sole :D:d gökbilimci de baya bi açıklamıştı yıldız dizilişi filan yarınki hava durumu vs ![]() ![]() en sonun da -Lan SA*AK Çadırı Araklamışlar :D:D pey işin saol |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Kocanız çok bilgili olursa:))) |
![]() |
![]() |
#3 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Kocanız çok bilgili olursa:)))bakmakla- görmek arasındaki fark işte :56:58 |
![]() |
![]() |
|