![]() |
Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...Hadi kapat kapılarını aşka,mutluluğa,sevmeye,sevilmeye hayata dair ne varsa ![]() ve aç kollarını yanlızlığa ![]() ![]() ![]() ![]() tarihi geçmiş düşler biriktirmek hiçte bana göre değildi aslında ![]() ![]() Çok mu büyüttüm seni gözümde ne? aslında o kadar da büyütülcek yüreğin yokmuş Aslında senin/yüreğin yokmuş!!! Geç anladım ![]() ![]() ![]() Sende seversin bir gün Unutma! HayaT sanada az gelecek severken/sende NefessiZ kalacaksın! Korkuyla seveceksin hergün Kaybetme korkusunu sende tadacaksın! ![]() Ağlayacaksın sabahlara kadar Gözyaşların/ NefessiZ kaldığın Şehire Okyanus olacak ![]() ![]() Hıçkırıkların Gece çakan şimşekler misali yüreğini yakacak Ahh yar aldıgın her [ah-ım] sana dönüp hesap soracak ![]() ![]() Kahrolası yüreğin her gece benim intihár kabuslarımla uykularını bölecek ve UnuTma Seninde Vaktin gelecek ![]() ![]() Çokmu acımasız oldum ne/yoksa korktun mu?bir insan bu kadar Zalim olamaz değilmi! Pusulam tamda seni gösteriyor oysa/ve vaktinin geldigini! YenideN başlayacak hayatın korkağı oldum/Yitirdim herşeyimi/ArtIk ne halin varsa gör ![]() 3o
![]() ![]() bitiş 00:00 [GüL]
![]() |
Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!... |
![]() |
![]() |
#2 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...bu da güsel bi şiir ellerine sağlıkkk |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!... |
![]() |
![]() |
#3 |
denizlerin_efesi
|
![]() Cevap : Seni İntihar Ettim \\ Şimdi Katil Benim!...çok güsel olmuss :sm_cry: |
![]() |
![]() |
|