![]() |
Varsın Sızlasın Yüreğim..! |
![]() |
![]() |
#1 |
rock_alltime
|
![]() Varsın Sızlasın Yüreğim..!Varsin sizlasin yuregim
"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki ![]() ![]() ![]() Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek ![]() ![]() Bir kavuşsak seninle, yağmurlara dans etmeyi öğretecegiz değil mi ? Bir sarılsak delicesine, uçurumları yırtacağız ellerimizle ![]() ![]() Kollarımız bir kavuşsa rüzgar bile gögüs kafeslerimizi üsütemez biliyorum ![]() ![]() ![]() Gece hasretimizi yakıyor toprağın tatlı yalnızlıgında ![]() Kaç kez düşledim senin avuçlarında uyumayı ![]() ![]() Kaç kez iç geçirdim senin yanında mutlulukları solumayı, kaç kez zamanın icinde sadece senin rüyalarında yaşamayı ![]() ![]() Yollarımız aynı vuslatın patikalarında buluşsa, gözlerimizden gözyaşı değil, güller yağacak vuslatın avuçlarına ![]() ![]() Melek'ler gülümseyecek yetim cocukların düşlerine ![]() ![]() ![]() O içime işlemiş kokunla sevdalı tenime doğuyor önce güneş, sabahın ilk ışığını gören gözlerime doluyorsun sonra ![]() ![]() ![]() Kalkıp aynadaki yüzüme bakıyorum, sen varsın, anla ![]() Sana bakıyorum, gözlerimin içindeki kendime ![]() Nedeni yok, nedensiz buluyorsun yolunu, biliyorsun çünkü; sana ait kaldığımı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Varsın Sızlasın Yüreğim..! |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Varsın Sızlasın Yüreğim..!Bir kavuşsak seninle, yağmurlara dans etmeyi öğretecegiz değil mi ? mükemmel sözler teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Varsın Sızlasın Yüreğim..! |
![]() |
![]() |
#3 |
rock_alltime
|
![]() Cevap : Varsın Sızlasın Yüreğim..!Beğendiğine sevindimm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|