![]() |
Ben Katil Değilim..! Dualarına Kundakla Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Ben Katil Değilim..! Dualarına Kundakla Beni“ Sen bana sıfatlar ararken, Ben seni dualarıma kundakladım ![]() Çünkü tutunabildiğim son dua sen kaldın ![]() ![]() Ben katil değilim gülüm… Bitmek üzere olan ömrümün son kanat çırpınışları bu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben karanlık değilim hüznüm ![]() ![]() Bu şehir bana dar gelmekte bu aralar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fazla sözüm yok kendime… Bir martı kanadındadır ölümüm ![]() Bir sen ol yanımda ![]() ![]() Gerisi bana / kirli yüzlü yanıma aittir ![]() ![]() Bir kum gibi ezseler de bendeki beni, Bir sen yeşert beni gözlerinde ![]() ![]() Su olur akarım avuçlarından ![]() ![]() Umut olur yol alırım acılarımdan… Gönlüm en bildiklerimden yakılsa da ![]() ![]() Sen olur açarım kuru yapraklarımdan… ![]() Etrafım karanlık ![]() ![]() Gözlerin ışık… Eşgalime çizilen bir zanlı silueti, Sen çek beni temize… Ezilip geçilmiş gençliğim dururken avuç içlerimde ![]() ![]() Sen doğur beni susuzluğuma ![]() ![]() Bir bir kovulsam da adreslerimden… Kirli yüzümde beyaz sayfalar açamasam da Sen beni dualarına kundakla… Ne dün olabildim kendimde ![]() ![]() Ne de bugün oldum tarih köşelerinde ![]() ![]() Başarabildiğim sadece, Sende “ senin olabilme ” “ İyi ki varsın gülüm… ![]() İsmail Sarıgene 08 / 06 / 2008
|