![]() |
Sana Yazıyorum Farkında Mısın ? |
![]() |
![]() |
#1 |
suskun
|
![]() Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Köşe başlarında, cam kenarlarında, elleri soğuktan titreyen o suskun çocuk yok artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün her şeyi, senin için yazıyorum bu sefer ![]() ![]() ![]() hazırlıyorum, bak… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bakacağım, biliyor musun… Her şeyimden çıkaracağım seni ![]() yana gördüğümde, hangi ülkenin kısaltması diye bakacağım kitaplara ![]() Mektubumun sonunda, kime yazdığımı hatırlamak için, başa dönerek okuyacağım seni emin ol… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sabahlayacağım ![]() ![]() kırmızı ışıkta bekleyeceğim ![]() görünen numarana bakıp ‘müşterilerden biridir ’ diyeceğim emin ol… Akşamları, durağa giderken senin sokağının başından geçip, ‘yine o lanet olası işkembecinin sokağı’ diyeceğim…Bana verdiğin kitapları, hangi kütüphaneden aldığımı hatırlamak için yoracağım zihnimi… Parmağımdaki şekilli gümüş yüzüğü verip, ‘daha anlamlı bir yüzük var mı’ diye soracağım Karanfil’deki o çılgın satıcıya… Uzun sinema kuyruklarına bakıp, yan yana duran sevgililere ‘burası hayatınızın kuyruğu değil, yanlış yerdesiniz, sıra size hiç-bir zaman gelmeyecek’ diyeceğim… Otobüsteki arka koltuklara, elindeki keçeli kalemle, kalp çizenler için yanımda bayıltıcı sprey bulunduracağım, emin ol ![]() delikanlının kontörü bitsin diye dua edeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() olacağım yeniden ![]() atları en son tahminime yazacağım ve çiçekçinin önünden geçerken, ‘kırmızı gül var mı, diyeceğime; ‘abi, bugün işler nasıl’ diye soracağım… ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ? |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?Eline sağlık güzel bi şiirmiş arkadaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?yaw nerden buluyon sölede bizde bulak yhaaaaaa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
suskun
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?ben de mi özensem ama ben bi ara okudum yha kitaptan yha benden bulamadım bana hitap eden bi şiiirr napıyım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
suskun
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?Size hitap eden bir şiir varsa beğeniyorsanız sitemizde pylaşmanız bizi memnun edecektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?çok gzl cnmm bnm yha duygularımın aynası desem yeri:D
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
cansel
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?paylaşımın için teşşekürler gerçekten çok güzel
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?güzeldi tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
suskun
|
![]() Cevap : Sana Yazıyorum Farkında Mısın ?ben teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|