![]() |
Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız) |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)SONUNA KADAR LÜTFEN OKUYUN VE OKUTUN BU TÜR MAİLLERİ ALINCA İNANIN YAŞADIĞIM BU ÜLKEDEN KAÇIP GİTMEK YA DA BİRİLERİNİ ASMAK İSTİYORUM ![]() ![]() ![]() ![]() GAZETECI VEDAT YENERER'IN YAZISI ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Petrol yoksa çıkartma ruhsatı neden vermiyorsunuz? Değerli okurlar, geçenlerde Türkiye-Suriye sınırında uydu verilerine göre petrol deniz i olduğu iddiasını yazmıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşir Yılmaz telefonda ![]() ![]() ![]() ![]() 'Nasıl yani! ![]() ![]() ![]() ![]() 'Biz aileden madenciyiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() var' - Nereden biliyorsunuz? 'Türkiye'deki analizlere güvenmediğim için madenin her tarafından örnekler alarak Almanya'ya bizzat götürdüm ve analiz yaptırdım ![]() dünyanın en önemli uranyum madenlerinden birisi buradadır ve aktif haldedir ![]() ![]() Beşir Yılmaz'ın anlatacak o kadar çok şeyi var ki makineli tüfek gibi art arda sıralıyor ![]() Ben de zaman zaman araya girip soru soruyorum ![]() -Petrol olduğunu nereden biliyorsunuz? 'Bu bölgede İngilizler 1967-87de petrol aramışlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Beşir Yılmaz konuştukça pür dikkat dinlemeye devam ediyorum ![]() ![]() Vedat Bey, asfaltit maddesi olan her yerde petrol vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Devlet kamulaştırılacak diye el koyduğu madeni şimdi Turgay Ciner 'in sahibi olduğu Park Holding'e devretmiş ![]() ![]() ![]() Kısacası madeninin peşini bırakmıyor ama artık bölgedeki aşiret ağaları da onun peşini bırakmaz hale getirilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beşir Yılmaz Başbakan Tayyib Erdoğan' a bu durum üzerine başvurmuş ve dilekçe vermiş dilekçede aynen şöyle yazıyor ![]() ![]() 'Bürokrasi ve çeteler milletin hak ve hukukunu aramaktan bezdirmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- 35 km yol yaptım ![]() 2- 500 bin ton hazır çıkarılmış kömürüm var ![]() 3- 3,5 milyon metreküp hafriyat yapılmış ![]() 4- Mazot tankları ![]() 5- Dinamit ambarı ![]() 6- Kantar ve kantar binası ![]() Resmi olarak bana ait olan ve vergisini ödediği madenimde Bugüne kadar yaptığım işler ve halen bulunan demirbaş ve çıkarılmış maden içinde 5 ![]() ![]() ![]() Beşir Yılmaz Başbakan Erdoğan'a yazdığı dilekçede devam ediyor ![]() 'Bu para halen bankada duruyor ![]() Beşir Yılmaz' ın bu başvurusuna Başbakan Erdoğan bugüne kadar cevap vermemiş ![]() Beşir Yılmaz'dan al ve ABD bağlantılı şirketlere ver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TPIK diye Türkiye Petrolleri'nin kurduğu bir kurum yurt dışına petrol arama işlerine giriyor ve bugüne kadar milyar dolar zarar ediyor ![]() Beşir Yılmaz diyor ki: 'Kimin hain kimin işbirlikçi olduğunu anlamak çok kolay! Eğer bölgede petrol yok ise neden bana petrol çıkartma ruhsatı verilmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ' Bu görüşmemizden bir gün sonra Beşir Yılmaz tekrar aradı ve Soma'da görevli bir mühendis ile görüşmemi isteyerek telefon numarasını verdi ![]() ![]() ![]() Altı ay kadar önce Cudi dağları eteklerinde bulanan 6 insan iskeletinin ne olduğunu bilip bilmediğimi sordu ![]() ![]() 'Bu iskeletler 18 Yıl önce Cudi Dağı'nda kaybolan 6 Türk petrol mühendisinin iskeletleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Vedat Bey Türkiye maden bakımından dünyanın en zengin ülkesi ![]() biliyor musunuz? Ama bu madenleri kimse çıkaramaz ![]() gazeteciler öldürüldü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sözüm ' Bana anlattıklarınızı Genelkurmay''a anlatınız mı?' oldu ![]() ![]() ' Vedat Bey her şeyi belgeleriyle birlikte bir kaç kez askeri büyüklerimize anlattım ama bugüne kadar bir arpa boyu ilerleme kaydedemedik!' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlgili olacağını düşündüğünüz herkese yollayın ![]() ![]() ![]() BİLGİ PAYLAŞILDIKÇA BÜYÜR |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız) |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)bilgilendirdiğin için tşkler canım ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
me_mo5525
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)GERÇEKTEN ÜLKEMİZİN KAYBETTİĞİ TEK VER MASA GÜNLÜK SİYASETLETLE KENDİMİZİ OLUŞTURMAYA ÇALIUŞIYORUZ NE KADAR ONUDA BAŞARAMADIKS A BİLGİLER İÇİN SAOL GERÇEKTEN BİRİLERİNİ ASMAK LAZIM
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)Geleceğin Ortadoğu haritalarında doğumuz üzerinde önce Kürt devleti sonrasında bu devletin İsrail'e ilhakıyla BOP projesi tamamlanıp yüzyıllardır planlanan oyun sonlandırılacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gözden kaçan tek nokta Türk'ün bıçak kemiğe dayandığında,hiçbir gücün Türk'ü engelliyemiyeceğidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
kezban
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)gözü topraklarımızda olanlar engellemeye çalıssın bakalım nereye kadar engelleyecekler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)paylaştığın içiin tesekur edrimm jnm çok tşlr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)Alıntı:
Alıntı:
vandettanın dediği gibi israilliler buyursun gelsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kezban; ermeniler hep hayal peşinde koşacaklar, biz bu ülkede yaşadığımız sürece ![]() ![]() ![]() Rica ederim hayat yolu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() Cevap : Siyaset Budur (Okuyunca Anlayacaksınız)valla sinir oldum okudukça sonuna kadar okumayı nasıl başlardım onuda bilmiyorum ![]() ![]() ![]() nereye kadar böyle devam etcez bakalım ![]() ![]() ![]() paylaşım için tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
dejavu2009
|
![]() |
![]() |