![]() |
Alkış İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
cansel
|
![]() Alkış İstiyorumTemel Ağa’nın matematik öfkesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niyazicuğum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dedum ki; “Ağlama uşağum, bunun içun öğretmen adam dövmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derken bubasi geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ha, biz bi yandan da uşağa tireni tarif ediyruk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***** Gülümseten olaylara teşekkürler * Misafir odasında baca deliği olmadığı halde “Anne sobayı bu sene misafir odasına kuralım mı?” diyen abime, “Olur, boruyu da k ![]() * Kaza mahalinde elinde cep telefonuyla koşturup “112’nin numarası neydi?” diye bağıran sarışına, * Birbirlerine ana avrat küfür eden iki kişinin arasına girip ikisine de birer tokat atan ve “Analar kutsaldır, analara küfür etmeyin, o ![]() ![]() * Annesine kızıp, buharlı ütünün içine işemeyi akıl eden, annesini buram buram çiş kokularıyla işyerine yollayan, annesi; ancak arkadaşları “acayip kokuyorsun” dediginde işi çözen anneye ve çocuğuna, * Banyonun lambası yanmayınca elektrikler kesik zannedip yarım saat gelmesini bekleyen, beklerken de canım sıkılmasın diye televizyon seyreden kişiye, * Ailecek televizyon izlerken üst komşu küçük oğlunu göndermiş ![]() “Teyze, annem dedi ki, bari haberleri açsınlar da, biz de dinleyelim” deyince biz de kırmadık, açtık ![]() ![]() ![]() * AIDS’in açılımını (A)llaha (İ)syaneden (D)eyyusların (S)onu olarak yapan lisedeki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ögretmenimize kocaman bir alkış istiyorum!
![]() |
Cevap : Alkış İstiyorum |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Alkış İstiyorumİstediğin alkış olsun buyur; ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Alkış İstiyorum |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Alkış İstiyorumhttp://www.forumsinsi.com/forum/kome...kis-istiyorum/ özrü dilerm gzlm ama konu tekrarı ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|