Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
açtı, başını, spiker, örtülü

Cevap : Örtülü Spiker Başını Açtı.....

Eski 06-06-2008   #31
[KAPLAN]

Birileri elimize bir oyuncak tutuşturmuş, sıkılmadan oynuyoruz Gündemi meşgul eden o kadar gereksiz konular var ki, bunları tartışmaya bile lüzum yok aslında

Zamanın, günden güne daha hızlı geçmesi nedeniyle daha kıymetli bir hal alması, aslında bakıldığında bizi olumlu yönde teşvik etmeli, ancak ne yazık ki böylesine gereksiz konular üzerinde yoğunlaşarak önümüzü göremez oluyor, değerli zamanımızı boş işlerle uğraşarak heba ediyoruz

İsteyen istediği gibi yaşamakta özgür olmalıdır, ki Türkiye de sözde bir özgürlük ülkesi Yazık oluyor bu tür tartışmalara ayırdığımız zamana, yazık oluyor anlamsızca haykırışlara Dini islamiyet olan bir ülkede islama karşı tavır alanların, bir gün akıllanacaklarını umuyor, birlik ve beraberlik içinde bu ülkeyi daha güzel yerlere taşıyacağımızı temenni ediyorum

Haber için teşekkürler Sevgili Su Perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #32
seyito

herkes herşeyi yapmakda özgürdür deme bence tşkederim güzel bir konu
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-06-2008   #33
[KAPLAN]

"Herkez herşeyi yapmakta özgürdür" cümlesi ne anlam ifade etmektedir ? İstiyorsanız bunu çok kısa izah edeyim, çünkü hoş olmayan yanlış anlaşılmalar olabileceğe benziyor

Bir millet değer yargıları olmadan, millet olma özelliklerinden en önemlisini kaybeder Bir milletin değer yargıları da, onun dinine, diline, gelenek ve göreneklerine bakılarak ölçülür Bu değer yargıları incelediğinde özgürlüğün de bir sınırı vardır Aksi halde toplumda huzursuzluk baş gösterir, özgür olayım derken hayat şartları oldukça vahim bir hal alır ve toplum toplum olmaktan çıkar Bir önceki yorumumda herkezin az çok özgürlüğün de sınırları olabileceğini bildiğini düşünerek, "isteyen istediği gibi yaşamakta özgür olmalıdır" cümlesini sarfettim, ki sanıyorum artık ne demek istediğim herkez tarafında anlaşıldı Nitekim kimsenin beni "özgürlük" manasında yanlış anlamasını istemem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com