![]() |
İmam Namaza, Eşi İhanete!... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() İmam Namaza, Eşi İhanete!...Ben namaza gittiğimde kömürlükte buluşmuşlar ![]() ![]() ![]() Bir köyde imamlık yapan S ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hürriyet'in haberine göre Karabük’ün bir köyünde imamlık yapan S ![]() ![]() ![]() "Karabük’te çalışırken mesleğimde yükselmek için sınav açılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir daha yapmam dedi "Görev yaptığım köyde ben camiye namaz kıldırmaya gittiğimde, karım başka erkeklerle buluşuyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Karımın aşk yaşadığı F ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sevgiliye kontör "Bir defasında imam arkadaşım H ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!... |
![]() |
![]() |
#2 |
alper1482
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...Yuh ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...Buyrun işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
hayko26
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...allah ıslah etsin paylaşım için teşekkürler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
jasmine
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...Aynen öyle su perisi yaa insanlarımıza neler oluyor artık kocalarını bile aldatıyorlar bu ülke yaşanılmaz bir hale geldi kimse kimseye güvenemeyecek zaten güven denilen birşey bana göre ortada yok ![]() ![]() ![]() paylaşımın için tşkler su perisi ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
su perisi
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...Ben teşekkür ederim arkadaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : İmam Namaza, Eşi İhanete!...inanmıyorum yah yok artık ALLAH ISLAH ETSİN ![]() ![]() paylaşım için tşkler su perisi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|