![]() |
Çıldırtan Telefon Konuşması |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() Çıldırtan Telefon Konuşması"Tüketici hakları konusunda Müşteri her zaman haklı mı? sorusunu irdelerken çeşitli mahkemelik olayları arastırmışlar ve buldukları belgelerden birisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -WordPerfect yardım hattı, buyrun, nasıl yardımcı olabilirim ![]() -WordPerfect`te bir sorun oldu ![]() -Nasıl bir sorun? -Yazı yazıyordum, birden bütün kelimeler gitti ![]() -Gitti mi? -Yokoldu! -Ekranda şu anda ne görüyorsunuz? -Hiç bir şey ![]() -Hiç bir şey mi? -Yazdığım hiç bir şey ekrana çıkmıyor ![]() -Hala WordPerfect programında mısınız yoksa programdan çiktınız mı? -Bunu nereden bileyim ![]() -Ekranda bir "C" harfi görüyormusunuz? -Bir "hece" mi ![]() ![]() -Boşverin ![]() -Söyledim ya hiç bir şey yazmıyor ![]() -Monitor üstünde yanan bir lamba var mı? -Monitör ne? -Ekranı olan yer, televizyon gibi ![]() ![]() -Bilmiyorum ![]() -Monitörün arkasına bakın, oraya bir elektrik kablosu giriyor olması lazım ![]() -Evet ![]() -Harika, o kabloyu takip edin duvarda elektriğe bağlı mı bana söyleyin ![]() -Bağlı ![]() -Harika ![]() -Görmedim ![]() -Tekrar bakar mısınız, ikinci bir kablonunda bağlı olması lazım ![]() -Evet buldum ![]() -Tamam, şimdi onu takip edin bilgisayara bağlı mı diye bakın ![]() -Kabloya ulaşamıyorum ![]() -Ulasmayın, bağlı mı diye bakabilir misiniz? -Olmuyor ![]() -Bir şeyden destek alıp eğilip bilgisayarın arkasına baksanız ![]() ![]() ![]() -Eğilmek dert değil, karanlık oldugu için bakamıyorum ![]() -Karanlık? -Ofisin işıkları kapalı, pencereden gelen ışık yetmiyor ![]() -Ofisin ışıklarını yakın ![]() -Yanmaz ![]() -Neden? -Elektrikler kesik ![]() -Elektrikler mi kesik ![]() ![]() ![]() -Evet dolapta ![]() -Şimdi bilgisayarı sökün, aynen aldığınızdaki gibi paketleyin ve aldığınz dükkana iade edin ![]() -Durum bu kadar kötu mü? -Korkarim öyle! -Peki tamam ![]() -"Ben bilgisayar kullanamayacak kadar aptalım" diyeceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çıldırtan Telefon Konuşması |
![]() |
![]() |
#2 |
J_TERRY
|
![]() Cevap : Çıldırtan Telefon Konuşması:D:D:D:D allah cezanı vermesın tüüüüü :D:D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
su perisi
|
![]() Cevap : Çıldırtan Telefon KonuşmasıAyyyyyyyyy ne aptallar vaaaarrrrrr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
jasmine
|
![]() Cevap : Çıldırtan Telefon Konuşmasıinsanı deli ederler yaa ![]() ![]() ![]() ![]() emeğine sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
rockone
|
![]() Cevap : Çıldırtan Telefon Konuşmasıaptal bunlar ya harbi aptallar paylaştığın için saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Çıldırtan Telefon Konuşmasıaptallıktan ziyade saflıktır ya:) teşekkürler |
![]() |
![]() |
|