Geçmişte Söylenenler |
|
|
#1 |
|
gulhan
|
Geçmişte Söylenenler"Radyonun geleceği yok" Lord Kevin - İskoçyali fizik Alimi "Artık yeni hiçbir şey yok İcat edilebilecek herşey icat edildi " Charles H Duell - Amerikan Patent Dairesi Başkanı 1899 "Denizaltıların savaşta ne işe yarayabileceğini anlayamadım En fazlasından murettebatın boğularak ölmesine sebep olabilir " H G Wells - yazar 1901 "Atlar her zaman kullanılacaktır Otomobil ise ancak geçici bir moda olabilir " Henry Ford'un kredi talebi uzerine otomotiv sektörünün geleceği konusunda ekspertiz veren bir banka Müdürü 1903 "Uçaklar hoş oyuncaklar Ama askeri bir değerleri yok " Maresal Ferdinand Foch, I Dünya Savaşı'nda Fransız Orduları Başkomutanı 1911 "Artistlerin konusmalarını kim duymak ister ki?" Harry M Warner, film endüstrisi yöneticisi O sıralarda yeni icat edilen sesli film hakkında 1927 "Televizyon en geç altı ay içinde piyasadan silinecektir İnsanlar her akşam böyle bir kutuya bakmak istemez " Daryik F Zanuck - Twenty Century Fox'un başkanı 1944 "Bilgisayarlar gelecekte belki sadece 1,5 ton ağırlığında olacaklar " Popular Mechanics Dergisi - 1949 "Sound'larını beğenmedim,ayrıca gitar gruplarının modası geçti " Decca Record Plak Firmaslnın bir yöneticisi Beatles'lar hakkında - 1962 "İnsanlarin büyük çoğunluğu için tütün tüketimi gayet sihhi bir şeydir " Doktor Ian G McDonald, Operator - 1963 "İnsanların evlerinde bilgisayar bulundurmaları için herhangi bir neden göremiyorum " Kenneth Olsen, Digital Equipment Corp 'un (bir bilgisayar firması) başkanı - 1977
|
|
#2 |
|
bertaraf_et
|
Cevap : Geçmişte Söylenenlersaol ayın üyesi:d |
|
|
|