Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
defalarca, ettiler, kızının, tecavüz, yaşındaki, önünde

3 Yaşındaki Kızının Önünde Defalarca Tecavüz Ettiler!

Eski 06-03-2008   #1
su perisi

3 Yaşındaki Kızının Önünde Defalarca Tecavüz Ettiler!

Eşi ise 6 kişinin tecavüzüne uğrayan karısını bıçakladı

İzmir Buca'ya bağlı Kaynaklar'da çiftçilik yapan Ufuk B, 3 yaşındaki kızının gözleri önünde 6 kişinin tecavüzüne uğradığı öne sürülen eşi HB'yi bacağından bıçakladı

Yaraladığı eşini hastaneye götüren Ufuk B daha sonra basın mensuplarına olayı anlatırken gözaltına alındı
Edinilen bilgilere göre, yaklaşık 40 gün önce HB (20) evde çocuğuyla olduğu bir sırada, eve giren 6 kişi, ellerini ve ayaklarını bağladıkları genç kadına, 3 yaşındaki kızının yanında defalarca tecavüz etti Tecavüzcüler, konuşma güçlüğü çeken genç kadına bıçak gösterip, olayı başkasına anlatırsa kendisini ve kızı öldüreceklerini söyledi HB tecavüze uğradıktan sonra hiç konuşmamaya başlarken, saldırganlar da eşinin evde olmadığı zamanlarda genç kadına tecavüzetmeyi sürdürdü Bir süre sonra HB dayanamayarak olayı eşine anlattı Çift jandarmaya giderek zanlılardan şikayetçi oldu, ancak gözaltına alınanlar savcılıkça serbest bırakıldı
Olayın duyulması üzerine beldedekilerin "iftira attıkları" gerekçesiyle kendisine baskı yaptığını ve ölüm tehditleri aldıklarını öne süren Ufuk B, 5 gün önce, eşi ve kızıyla yakınlarının Hatay'daki semtindeki evlerinde kalmaya başladı

4 bıçak darbesiDün 0200 sıralarında akrabalarının evinde eşiyle konuyu konuşurken, olayın kızının yanında defalarca yaşandığını öğrenen Ufuk B, eline geçirdiği ekmek bıçağı ile eşini baldırından 4 bıçak darbesiyle yaraladı Daha sonra eşini yakınlarıyla birlikte İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götüren Ufuk B, burada gazetecilere olayları anlattı Hastanenin yakınındaki parkta yaşadıklarını gazetecilere anlatırken bir polis ekibi tarafından gözaltına alınan Ufuk B, eşini yaraladığını itiraf etti

Ayrıca Milliyet'in haberine göre tedaviye alınan genç kadının durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : 3 Yaşındaki Kızının Önünde Defalarca Tecavüz Ettiler!

Eski 06-03-2008   #2
jasmine

pislik herifler bir aileyi maf ettiler şimdi belki o çocuk bunları unutamayacak ve ilerde nasıl biri olacağı mechul böyle kişileri asmaları lazım
emeğine sağlık su perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2008   #3
Şengül Şirin

İnanın yaşama arzum kalmadı bu yazıları okumaktanÜlkem insanının bu hale gelmesi beni çok mutsuz ediyor
BİZ böyle millet olmamalıyızNamus kavramı çok önemliönceden hep erkeklere kızardımama devir değişti kadınlarımıza da birşeyler olduçok mutsuzum paylaşım için teşekkürler su perisi

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2008   #4
su perisi

Duygularınıza aynen katılıyorum Sevgili Şengül Hanım Sokak ortasında arabaya alıp kızlarımızı kaçırıyorlar, sonrada bir kenara fırlatıp kaçıyorlar Bunlar bütünüyle anne babalarımızın hatasıdır bence Bizler nasıl evlat yetiştirmişiz bakıyorumda inanın kızımla gurur duyuyorum Bakın sizinde keza öyle Bu sapıkların anası babası adam gibi adam olsalardı çocuklarıda onlar gibi "adam gibi adam" olurlardı Bilemiyorum, bu durumlar hergeçen gün daha kötüye gidiyor Allah yardımcımız olsun diyorum, başka diyecek bir söz de kalmıyor zaten Başımızdakilerde adam değillerki zaten:img-cray:Yorumunuz harikaydı
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2008   #5
Şengül Şirin

teşekkür ediyor yorumunuza canı gönülden katılıyorum niye böyle oldukdiye de çok üzülüyoruminsanlarmı değişti,ne oldu da böyle oldukhayat çok kısa mutlu yaşamak varken artık komşumuza bile güvenemez olduk insanlar birbirinin yüzüne bakmıyorbence insanlık öldü
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2008   #6
su perisi

Değil mi???? Ne yapmak lazım bilemiyorum Benim mesaim bitti eve gidiyorum sevgili Şengül hn İyi akşamlar Suskun devam eder artık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-04-2008   #7
Şengül Şirin

iyi akşamlar
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com