![]() |
Böyle Gitme Yeterki... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Böyle Gitme Yeterki...buralar aynı ![]() ![]() ![]() bu aralar soğuk sevilemediklerim gibi üşütüyor insanı ![]() ![]() ![]() rüzgâr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaldırımlar nemli, ıslak değil ![]() ![]() ![]() ![]() alnında sigaran da yanıyorsa özlüyorsun demektir seni özlemeyenleri ![]() ![]() ![]() ![]() özlem de o ya; onlar da özleselerdi görüşüyordunuz elbet ![]() ![]() ![]() peki, ayrılık baki de insanlık ölmedi ki!ya ölmüşse ![]() ![]() ![]() o zaman ölümüne sevdin say insanca seni özlemeyenleri ![]() ![]() ![]() neyse artık; şehir aynı, şoförler aynı, minibüsler aynı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben mi ![]() ![]() ![]() ben hala "iyi günler" diliyorum minibüste kalanlara ![]() ![]() cevap vermedikleri için rahatsız da olmuyorlar tanımadıkları bu adama ![]() ekim ayındaAnkara başka oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hani herkesten sakındığın, kendine bile utandığın, belki hiç hatırlayamadığın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen ateşliğine saçlarının, gülüşlerinin sıcaklığına inat, soğuk denizi de özlüyorsundur muhtemelen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bazen öyle ki dokunuyor bana ![]() boğ beni! böyle gelip gitme yeter ki ![]() ![]() ![]() ama hayat; dedim ya güçlü! inatla öldürmüyor kenarına serptiğim çocukluğumun izlerini ![]() garbı severdin belki ![]() hasretine nispet, güneş her akşam batıyor burda ![]() ![]() ve ben ![]() ![]() ![]() ben andolsun ki hiçbir akşam mutluluğun şerefine yakmıyorum şu sigarayı! şimdi sen bu şehirde benim yanımda değilsin ya; garip ![]() ![]() ![]() çok garip ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı
|