![]() |
Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...![]() Deniz Gezmiş'in ölümüyle ilgili çok çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() Deniz, Yusuf ve Hüseyin'in idamlarına tanık olan tek gazeteci Burhan Dodanlı boyunlarına asılı yaftayı kendisinin aldığını açıkladı ![]() ![]() ![]() Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam anında boyunlarına asılan ve ilgili mahkeme kararının yazılı olduğu "yaftalar" 36 yıl sonra ortaya çıktı ![]() ![]() ![]() ![]() HER ANI İZLEDİ Türkiye Halk Kurtuluş Ordusu (THKO) davasını 16 Temmuz 1971'deki ilk duruşmadan son duruşmaya kadar izlediğini belirten Dodanlı, idamların olduğu gece cezaevine nasıl girdiğini de şöyle anlattı: "Sıkıyönetim Mahkemesi Başkanı Ali Elverdi'ye idamları izleyip izleyemeyeceğimi sorduğumda bana 'Resmi görevliler dışında oraya kimse giremez ![]() ![]() ![]() ![]() İDAM GECESİ İdam gecesinde yaşananları dakika dakika izleyen Dodanlı, Deniz Gezmiş'e ilişkin de şunları aktardı: "Sehpanın altına gelindiğinde, Savcıyla konuşmak istediğini belirten Gezmiş, 'İskemleyi kendim devireceğim' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı... |
![]() |
![]() |
#2 |
jasmine
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...emeğine sağlık su perisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
suskun
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...İdam gecesi böLümünü çok üzülülerek okudum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
kezban
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...çok üzücü ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
su perisi
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...Sevgili Kezban, çok güzel yorumlar bunlar, ellerinize sağlık ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...son duruşmada karar anındaki konuşmalarını dinledikçe tüylerim diken diken olur hala üç fidan üç can üç gelecek ve belki umuttu onlar ![]() ![]() konu için çok teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
su perisi
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...Sıradışı, gençlerimizden bunları duymak güzel ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Deniz Gezmiş'in 36 Yıllık Sırrı...ya bend araştrma yapmştm daha önc ama askerlerin Dniz Gzmişin boynundan geçirilen ipin düğümünü frklı attıklarını ve bu yüzden boyun kemiğinin kırılmadığını ve 25 dk kadar can çekiştiğini okumuştum ve çok etkilenmiştim ayrıca son isteğide yringetirilmemştr ![]() ![]() ![]() paylaşım için tşkrlr ![]() ![]() ![]() ![]()
|