![]() |
Yurdum İnsanı |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
![]() Yurdum İnsanı![]() YORUM YOK! ![]() AKROBATLAR BU MANZARAYI GÖRMELİ ![]() ![]() ![]() BOLU'da omuzlarında taşıdığı arkadaşı ile bisiklet kullanan bir çocuk, akrobatları gölgede bıraktı ![]() ![]() ÜÇ SUTYEN RÜKÜŞ SEÇTİRDİ ![]() ![]() ![]() Şarkıcı Hande Yener, Çeşme'de üst üste giydiği üç askulu sutyenle sahneye çıkınca magazin programlarında haftanın rüküşü seçildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havuz başında yapılan bikini defilesinde eski Danimarka Büyükelçisi'nin manken kızı da podyuma çıktı ![]() ![]() ![]() Adana-Pozantı otoyolunda, 50 yaşlarındaki bir bisikletlinin kamyonun arkasından tutunarak yolculuk yapması görenleri şaşkına çevirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Şanlıurfa'da bir motosiklet sürücüsü, bunaltıcı yaz sıcağında kaza yapma ihtimalini düşünerek minibüsle yolculuk yapmaya karar verdi ![]() ![]() ![]() ![]() Antalya'da turizmciler müşteri çekmek içni her türlü konfor ve yeniliği kullanıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoğraf Antalya'dan ![]() ![]() ![]() ![]() Alanya'da animatörlük yaptırılan 4 yaşındaki şempanze Michael, yoğun iş temposunun yorgunluğunu sahilde tanıştığı tatilci kızlarla attı / Sefa KARACAN DHA ![]() Zonguldak'ta yaşayan Emel - Hasan Nacak çifti, gelin arabası olarak süsledikleri TIR ile caddelerde tur attılar ![]() Aydın Arslanyılmaz / DHA ![]() Artvin Yusufeli'nde yaşayan 78 yaşındaki İsmail Etyemez, gençlere taş çıkartıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Adana Yumurtalık'ta sahil kenarındaki okullar memurlara ucuz tatil yaptırmak için kiraya veriliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzmir’de bankacılık yapan Uğur Bey, Sırp kız arkadaşını yunusların bulunduğu havuza götürdü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Onur Çakır / DHA, İzmir ![]() Bursa'da bir pastane tarafından üretilen 655 kiloluk Maraş Dondurması'nın dayanıklılığı, ilginç bir gösteriyle test edildi / Hakan ÜZER DHA ![]() İki ay önce tanışan Nuh Okur ile Mine Aşık, evliliklerini 07 ![]() ![]() ![]() Göksel Yapar / DHA ![]() Faruk Canbaba / AA, Erzincan ![]() ![]() ![]() ![]() Eskişehir'de taksici Şahin Durna, hem sahte para hem de gasp riskini en aza indirmek için aracına POS makinesi koydu ![]() Cihan Yıldırım / AA ![]() ![]() ![]() ![]() 'Şemsiye şapka' seçim mitinglerinin vazgeçilmezi oldu ![]() Fazıl Tunç / AA ![]() Muş Korkut'ta leyleklerin enerji nakil hatlarına çarparak ölmelerine dayanamayan bazı vatandaşlar, evlerinin yakınlarına yuva yaparak çözüm bulmaya çalışıyor ![]() Sabri Yıldırım / AA
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yurdum İnsanı |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Yurdum İnsanıEline sağlık güzel kareler var ![]()
|