|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| ettiler, göbeğinde, istanbulun, kaçırıp, kız, tecavüz |
İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler! |
|
|
#1 |
|
su perisi
|
İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!İstanbul'un orta yerinde silah zoruyla kız kaçırıp tecavüz ettiler! ![]() ![]() ![]() Yolda yürüyen 22 yaşındaki genç kızı kaçırdılar, zorla evlerine götürdüler ![]() Şişli'de kaçırıldıktan sonra silah zoruyla tecavüze uğradığını iddia eden H B 'nin ihbarı üzerine harekete geçen polis, 3 kişiyi gözaltına aldı Gözaltına alınan şahıslar karakoldaki işlemlerinin ardından "tecavüz iddiasıyla" Şişli Adliyesi'ne sevk edildi![]() Edinilen bilgilere göre olay Şişli Kuştepe'de meydana geldi İddiaya göre H B (22)adlı genç kız, yolda tek başına yürürken N K (25) tarafından kaçırıldı İddiaya göre kaçırılan N K , H B 'yi komşusu H A ' nin evine götürürerek silah zoruyla tecavüz etti Bu sırada eve gelen N K 'nın kardeşi S K (28)'dan yardım isteyen H B , bu isteği geri çevrilince evin camına çıkarak bağırmaya başladı "Kaçıdılar beni, yardım edin" diye bağıraran H B 'nin imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti Vatandaşların ihbarı üzerine eve baskın düzenleyen polis, N K 'yi gözaltına aldı Evde yapılan aramada 2 kurusıkı tabanca ve bir miktar esrar da ele geçirdi Karakola götürülen N K 'nin ifadesi doğrultusunda H A ve S K da gözaltına alındı İfadeleri alınan 3 zanlı daha sonra "tecavüz iddiasıyla" Şişli Adliyesi'ne sevk edildi H B , polis tarafından ailesine teslim ediliken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi
|
|
Cevap : İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler! |
|
|
#2 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : İstanbul'un Göbeğinde Kız Kaçırıp Tecavüz Ettiler!Bunu yapan ş ![]() ![]() hiç mi kız kardeşleri yok ben böyle haberler duyunca sinir oluyorum idam edeceksin böylelerini hiç acımadan haber için teşekkürler su perisi hanımefendi![]() ![]()
|