![]() |
Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı... |
![]() |
![]() |
#1 |
su perisi
|
![]() Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...![]() ![]() Evlerinin içini gözetleyen bu ufak uzaylı aileyi dehşete düşürdü ![]() ![]() ![]() ABD'nin Denver kentinde yaşayan 54 yaşındaki Jeff Peckman, elinde amatör kamerasıyla çekilmiş uzaylı görüntüsü hakkındaki tartışmalar sürüyor Peckman, görüntüleri, Stan Romanek adlı bir arkadaşının Nebraska'daki evinde çektiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() Çevresinde uzaya ve uzaylılara yönelik merakı ile tanınan Peckman, Denver kent komisyonunda "uzaylıyla temasa geçilmesi için bir grup oluşturulmasını" talep edeceğini belirtti ![]() GÖZLERİNİ KIRPIYOR CNN ve FOX TV gibi medya organlarının yer verdiği haber için birçok uzman, "görüntülerle oynanmış olabilir" yorumunu yaptı ![]() Ancak UFO meraklısı bazı uzmanlar, görüntülerde pencereden gizlice içeriye bakmaya çalışan siluetin otantik ve "bir tür yaratık" olduğunu daha inandırıcı buluyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı... |
![]() |
![]() |
#2 |
sıradışı
|
![]() Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...görüntü olsaydı keşke:) teşekkürler su perisi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...paylaşımın için teşekkürler cnm ----------tipello ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...ya bizdeN uzak dursuNlarda:D gerisi pek sorun diiL bnm içiN:) konu içiN teşekkürLer
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
seyito
|
![]() Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...tüylerim diken diken oldu yaff |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
kezban
|
![]() Cevap : Uzaylı Dehşeti Dünyayı Sardı...hiç endişe etmiyorum nedense ![]() ![]()
![]() |
|