Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Kültür-Sanat > Şiir Cenneti

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
grurum

Grurum

Eski 06-02-2008   #1
cansel

Grurum

Diğer gecelerden hiç farkı yok bu gecenin

Sen gideli her şey o kadar anlamsız ki Oysa; hala dinlediğim her şarkıda sen varsın, her notasında ise buram buram sevdamız

Bir saçma gurura feda edilmiş bir yaşam bu yaşadığım Gülümseyen yüzlere, başı dik insanlara nefretim belki de bu yüzden Bu yüzden hala "acaba" deyişlerim belki de

Kalk gururum bugün buradan gidelim
Ne olur ona yenilmeyelim
Hadi dik dur toparlan gidelim

Sen benden uzakta, bense kalabalıklar içinde tek başıma Gece olsun yalnız kalayım diye tüm uğraşım; yastığıma baş koyuşuma kadar Sonrasında hemen yanımdasın Bırakmıyor sevdan beni, bense sarılıyorum yastığıma sıkıca Elim telefonda, numaralarsa sesini bana ulaştıracak biliyorum Ama son tuşa dokunamıyor parmaklarım O lanet gururum engelliyor ve biliyorum ki senin gözlerinde o anda o telefonda Hissetse diyorum Ama Lanet olsun

Gel gururum
Her zalim böyle değil
Eğileceksen sen gerçek aşka eğil
Gözlerinden kurtul da gidelim

Ne kadar çok isterdim yanımda olmanı Ya da hiç gitmeseydin Aldığın nefesin, nefesim olsa, yanaklarımda hissetsem Yastığım yerine sana sarılsam Ama olmadı Yaşayamadım hayallerimi Hep engelimiz vardı hayata dair Geleceğe dair şüpheler! Şimdilerde düşünüyorum da; ya gözlerin benim değildi ya da gözbebeklerinde bana yer yoktu

Oooff teslim etme beni ona
Son kelime aşktan sana
Artık seni sevmiyorum!!!????

İşte hala akıp gidiyor bu saçma sapan yaşam, her yeni güne seninle uyanmak için açılıyor gözlerim "Belki bu gün, Evet bu gün" diyerek açıyorum gözlerimi her yeni güne Ama "her seçiş, bir vazgeçiş" miş Yeni yeni öğreniyorum Her öğrendiğim şey daha çok yakıyor "Can"ımı "Can"ım yanıyor Hissediyorsun değil mi?

Kalbime dönüyorum
Sevdama ağlıyorum
Umurumda değil ki onun
Aşk benim sonum

Seni çok özlüyorum İnan bu özlem değil beni boğan Yaşayamadıklarımıza kahrediyorum ben "Belki"lerle, "Acaba"larla yaşamaya çalışmak yoruyor beni

Elim telefonda, numaralarsa sesini bana ulaştıracak biliyorum Ama son tuşa dokunamıyor parmaklarım O lanet gururum engelliyor ve biliyorum ki senin gözlerinde o anda o telefonda Hissetse diyorum Ama Lanet olsun

Kalk gururum bugün buradan gidelim
Ne olur ona yenilmeyelim
Hadi dik dur toparlan gidelim

Gel gururum
Her zalim böyle değil
Eğileceksen sen gerçek aşka eğil
Gözlerinden kurtul da gidelim

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Grurum

Eski 06-02-2008   #2
jasmine

emeğine sağlık cnm
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-02-2008   #3
cansel

zaman ayırıp okuduğun için ben teşşekür ederim
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com