![]() |
Esnaf Yalanları |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Esnaf Yalanları- O elinizdeki tek kaldı başka yok ![]() 2- Yani alın diye demiyorum bu size çok yakıştı ![]() 3- Her bedene uyar bu aynı zamanda unisextir ![]() 4- Her rengin altına giden bir ürün seçtiniz ![]() 5- Zevkinize hayranım doğrusu ![]() 6- Biraz sıktı gibi ama kullandıkça açılır merak etmeyin ![]() 7- Bunun garantisi şahsen benim abla ![]() 8- Bir sorun çıkarsa aynen alıp getiriyorsun ![]() 9- Son bilet son şans! 10-Elbette orijinal parçasıdır abi ![]() ![]() 11-Kusura bakma gülüm ya bizde de bozuk kalmadı ![]() 12-Çocuğu depoya yolladım şimdi kapar gelir ![]() 13- Daha ucuza bu malı bulmanız mümkün değil ![]() 14- Abla bu tabaklar ithaldir kesinlikle kırılmaz ![]() 15-Kurtarmıyor abla inan ki zararına satıyorum ![]() 16-Garson bey yumurtam 5 dakika kaynasın ![]() ![]() 17-Az önce son parçayı sattım ![]() ![]() 18-İhraç fazlası bunlar ![]() ![]() 19-Ama biliyorsunuz ilk bir hafta bütün ayakkabılar sıkar ![]() 20-Hangi ayak sıktı? Sağ mı? E normal tabi? 21-Öyle göründüğüne bakmayın bu bir teknoloji harikası ![]() 22-Hatta bunun mucidi köşe oldu şimdi Hawai’ de tatil yapıyor ![]() 23-Bu ürünü bizden başka bir de New York’ta bulabilirsiniz ![]() 24-Bu kumaşın en büyük özelliği çekmemesidir ![]() 25-Hakiki timsah derisidir biz tasfiye nedeniyle ucuza bırakıyoruz ![]() 26-Aslında o fiyata mümkün değil ama ayağınız alışsın babında olsun bakalım ![]() 27-Bizde çürük yok abla seç beğen al ![]() ![]() 28-Denizden yeni çıktı bunlar gel! 29-Ekmekler taze ama üzeri açık kalmış ondan kurumuşlar biraz ![]() 30-Elmalar Amasya’ dan! Şeftali Bursa’dan! Portakal Washington’ dan! Cevizler Hindistan’dan!? ![]() ![]() ![]() 31-Müşteri velinimetimizdir ![]() 32-Memnuniyetiniz memnuniyetimizdir ![]() 33-Şikayetlerinizi bize memnuniyetlerinizi başkalarına söyleyiniz ![]() 34-‘’İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim ![]() 35- Bizde TSE siz mal bulamazsınız ![]() ![]() 36-Fiş veririm tabi de yazarkasa arızalı ![]() ![]() 37-Kapatıyoruz! Zararına satışlar alıntı
|