![]() |
Msn Durumları |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Msn DurumlarıYazılan Durum: Çevrimiçi ![]() ![]() ![]() Anlamı: Aylak aylak oturuyorum, laf atan olursa sabaha kadar geyik muhabbeti yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Meşgul ![]() ![]() ![]() Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Hemen dönecek ![]() ![]() ![]() Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Dışarda ![]() ![]() ![]() Anlamı: “Ders çalışıyorum” diyeceğim yalan olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Telefonda ![]() ![]() ![]() Anlamı: Yukarıdaki durumların hepsini kullandım, bunu hiç kullanmadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Öğle yemeğinde ![]() ![]() ![]() Anlamı: Aslında uykuya geçiyorum ama önemli birinden haber bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Çevrim dışı ![]() ![]() ![]() Anlamı: Her gün 1 saat bilgisayarda kalmama izin veriyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Msn Durumları |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Msn Durumları![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
cansel
|
![]() Cevap : Msn DurumlarıYazılan Durum: Meşgul ![]() ![]() ![]() Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bnm modum:D paylaşımın için teşşekürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
vili
|
![]() Cevap : Msn Durumlarıçok güzelmiş yaa :D paylaşımın için saol emegne saglık:)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Msn DurumlarıYazılan Durum: Meşgul ![]() ![]() ![]() Anlamı: Yaptığım bir şey yok da; şu anda çevrimiçi olanlarla konuşmak istemiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazılan Durum: Hemen dönecek ![]() ![]() ![]() Anlamı: Aslında buradayım ama yazmasını istemediğim biri var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qeneLde bu ikisini kuLLanıorumm tşkLer :D
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
djdem
|
![]() Cevap : Msn Durumlarısüpermiş teşekkürler
|