![]() |
Gerçek İtiraflar... |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Gerçek İtiraflar...Erkek , 30 Bilinmeyen Numara Sevgili aşkım; cep telefonuma hep bilinmeyen numaralar çağrı bırakıyor ya, hani sen de bundan çok rahatsız olduğun için geçen gün kavga çıkardın da ben de "Ne yapabilirim ki, sen de görüyorsun işte, numara bilinmiyor" diye üste çıktım ya ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 42 , İstanbul Karım çıplak! Tam banyodan çıkmış kurulanıyordum ki iş yerinden biri aradı ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 31 , Artvin Kurufasülye mi? Kocama; "Hayatım beni ne kadar seviyorsun?" diyorum; "Çok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Erkek , 40 Çiçekçinin önünden geçerken karıma; "İçimden geldi sana çiçek alacağım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 22 Sadece bir defa görüştüğüm ve bu görüşmede bana tatlı ısmarlayan nokta ! bey!! buluşmamızı takiben tekrar buluşmak için defalarca arayıp mesajlar attı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 27 , Kocaeli Bir doktorla asla! Genel cerrah olan sevgili aday adayımdan ilk iltifat: "Gözlerin ne kadar güzel ve büyük ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 24 , Bursa O Solak ve Ben Salak Projesini bitirmesine yardımcı olduğum nişanlım akşam teşekkür mesajı atıyor: "Aşkım sen benim sol kolumsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Erkek , 22 , Denizli Bana ayrıldığını "Sensizde yaşarım" mesajıyla aktaran eski sevgilime "de ayrı yazılır" dedim mi? Evet dedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 28 , İstanbul Yıllar evvel organ bağışı kampanyasında organlarımı bağışladım, gerekli telefon numaralarımı ve adres bilgilerimi aldılar ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 19 , Antalya Bir kış günüydü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadın , 30 , İstanbul Şükrü Amca bilgisayarındaki resimlerini gösteriyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Erkek , 37 , İzmir Oğlum, saatlerce uğraşarak kartondan yaptığım buzdolabı modeli ile ödevinden en yüksek notu aldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Erkek , 29 , İzmir Ağda partisi 5-6 yaşlarındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek , 23 , İstanbul Suçunu biliyor Geğirdikten sonra kendi kendine ''Höstt ayı!'' diyen bir annem var ![]() ![]() ![]() ----------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 26 , Ankara Borcum ne? Sabahın yedisinde, kırmızı ışıkta beklerken aracıma arkadan vuran adama, arabadan inip; ''Abi, borcumuz ne?'' diye soran uykusuz salak benim ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 21 , Yurtdışı Soğan kokusu Dişçiye gideceğini unutup, birkaç saat önceden yemeğin yanında büyük baş bir soğan yiyen, sonra bu halde dişçiye giden, yakışıklı ve genç diş doktorunun ısrarlarına ve annesinin kaş göz işaretlerine rağmen ağzını bir türlü açmaya cesaret edemeyen salak benim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------------------------------------------- Kadın , 28 , Siirt İyi öğretmen Derste öğrencilerimden iyi bir öğretmen nasıl olmalı konulu bir yazı yazmalarını istedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------------------- Erkek , 29 , İstanbul İntikamın böylesi Kendi nikahında karının ayağına basamamış olabilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|