Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, itiraflar

Gerçek İtiraflar...

Eski 05-31-2008   #1
gulhan

Gerçek İtiraflar...

Erkek , 30

Bilinmeyen Numara
Sevgili aşkım; cep telefonuma hep bilinmeyen numaralar çağrı bırakıyor ya, hani sen de bundan çok rahatsız olduğun için geçen gün kavga çıkardın da ben de "Ne yapabilirim ki, sen de görüyorsun işte, numara bilinmiyor" diye üste çıktım ya Hah o konu hakkında söylemem gereken bir şey var: Yeni sevgilimin numarasını telefonuma "Unknown number" (bilinmeyen numara) olarak kaydettim Zekama da hayran kaldım

--------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 42 , İstanbul

Karım çıplak!
Tam banyodan çıkmış kurulanıyordum ki iş yerinden biri aradı Kocamın tepkisini aynen yazıyorum: "Çabuk üstüne bir şey giy!" Hayır, görüntülü telefonumuz filan yok, ama kocamın dediğine göre 'adam hisseder'miş!
-------------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 31 , Artvin

Kurufasülye mi?
Kocama; "Hayatım beni ne kadar seviyorsun?" diyorum; "Çok" diyor, "Ne kadar çok?" diyorum; "Çok, çok" diyor "Biraz anlatsana" diyorum, ''Kurufasulye ve pilav gibi" diyor Susuyorum, susuyorum ve bir daha da asla böyle bir şey daha soramıyorum
---------------------------------------------------------------------------------

Erkek , 40

Çiçekçinin önünden geçerken karıma; "İçimden geldi sana çiçek alacağım" dedim mi? Dedim Çiçekçiye indirim yapsın diye; "Ben senin devamlı müşterinim ona göre" dedim mi? Dedim Çiçekçi de karıma; "Ben abiyi tanıyorum; benden sık sık çiçek alır" dedi mi? Dedi Peki karım sık sık alınıp da onun görmediği çiçeklerin nereye gittiğini sordu mu? Sordu,e benim burnumdan getirdi mi getirdi (akılsız koca)

---------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 22

Sadece bir defa görüştüğüm ve bu görüşmede bana tatlı ısmarlayan nokta ! bey!! buluşmamızı takiben tekrar buluşmak için defalarca arayıp mesajlar attı Her defasında ona bundan sonra sadece arkadaşca görüşebileceğimizi söylesem de durumu anlamamakta ısrar etti Sonunda kabul etmiş olacak ki bana bir mesaj atıp banka hesap numarasını göndermiş Neymiş efendim; benim de diğerlerinden farkım yokmuş, tatlı parasını (22YTL) ertesi güne kadar hesabında görecekmiş! Parasının bende kalmasını istemezmiş Ben diyorum da inanmıyorlar Akıllısı bulmaz beni bulmaaaz!

-----------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 27 , Kocaeli
Bir doktorla asla!
Genel cerrah olan sevgili aday adayımdan ilk iltifat: "Gözlerin ne kadar güzel ve büyük(Tam gülümseyerek teşekkür ederim aşkım diyordum kiiiii) Sende guatr olmasın sakın,gel hastaneye de bakalım bir ara!"

----------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 24 , Bursa

O Solak ve Ben Salak
Projesini bitirmesine yardımcı olduğum nişanlım akşam teşekkür mesajı atıyor: "Aşkım sen benim sol kolumsun" Ben derhal yazıyorum kafamdan "Sol kolunum tabii! Nankör seni Sağ kolun annen tabii!" Kızdığım için cevap da vermiyorum mesaja Bir süre sonra mesajına karşılık alamayan ve senaristliğimden haberdar olan aşkım ikinci mesajını atıyor: ''Hayatım iltifat etmek istemiştim yaw,Hani ben solağım ya''

-----------------------------------------------------------------------------------

Erkek , 22 , Denizli

Bana ayrıldığını "Sensizde yaşarım" mesajıyla aktaran eski sevgilime "de ayrı yazılır" dedim mi? Evet dedim Yalnız mıyım? Yine evetBen Mesleğime aşık bir Türkçe Öğretmeni mıyım? Sonsuza kadar evet Buyrun çocuklar hep beraber bana söylüyoruz: Salaaaaak

Kadın , 28 , İstanbul

Yıllar evvel organ bağışı kampanyasında organlarımı bağışladım, gerekli telefon numaralarımı ve adres bilgilerimi aldılar Geçtiğimiz hafta içerisinde ise acil(!) bir telefon aldım, hala yaşayıp yaşamadığımı(!) soruyorlardı ''Çok pis taktım sizin böbreğinize, benim olacak o böbrek!'' diyecek gibi bir sesti, tırsmaktayım!

Kadın , 19 , Antalya

Bir kış günüydü Evimizin önüdeki kaldırım buz tutmuştu Sokağın başından eve giderken düşerek yokuş aşağı kaymaya başladım O sırada balkonda olan kardeşim muzip bir şekilde bana seslendi "Abla eve uğramadan nereye gidiyorsun?" ----------------------------------------------------------------------------------

Kadın , 30 , İstanbul

Şükrü Amca bilgisayarındaki resimlerini gösteriyor Resimde bir gariplik var ama emin olamıyorum Kaportası göçmüş bir arabanın önünde iki tane gülümseyip kameraya bakan adam var Şükrü Amca anlatmaya devam ediyor gülümseyerek: "İşte burada da geçen hafta arabasına arkadan çarptığım Hamdi Bey ile kaza yerinde arabaların önündeyiz"

----------------------------------------------------------------------------------

Erkek , 37 , İzmir

Oğlum, saatlerce uğraşarak kartondan yaptığım buzdolabı modeli ile ödevinden en yüksek notu aldı Öğretmeni ona "Aferin!" demiş "Herkes anne ve babasına yaptırmış Ama sen kendin yapmışsın, belli" Kendimi hiç bu kadar beceriksiz hissetmemiştim Karım iki gündür gülüyor Karizmam yerle bir oldu Teşekkürler öğretmen hanım!

Erkek , 29 , İzmir

Ağda partisi
5-6 yaşlarındaydım Balkonda oynuyordum Apartman kapısının oradan bir teyze seslendi; "ilepetzög, annen orada mı?" Ben de üçüncü kattan aşğı bağırarak cevap verdim "İçeride, halamla o bacağa yapıştırılıp çekilen şeyden yapıyorlar" Hemen ardından kafama gelen annemin terliği, sonra halamın terliği, annemin terliğinin öbür teki, halamın terliğinin öbür teki ----------------------------------------------------------------------------------

Erkek , 23 , İstanbul

Suçunu biliyor
Geğirdikten sonra kendi kendine ''Höstt ayı!'' diyen bir annem var

Kadın , 26 , Ankara

Borcum ne?
Sabahın yedisinde, kırmızı ışıkta beklerken aracıma arkadan vuran adama, arabadan inip; ''Abi, borcumuz ne?'' diye soran uykusuz salak benim Eziğim ben, ezik

Kadın , 21 , Yurtdışı

Soğan kokusu
Dişçiye gideceğini unutup, birkaç saat önceden yemeğin yanında büyük baş bir soğan yiyen, sonra bu halde dişçiye giden, yakışıklı ve genç diş doktorunun ısrarlarına ve annesinin kaş göz işaretlerine rağmen ağzını bir türlü açmaya cesaret edemeyen salak benim

Kadın , 28 , Siirt

İyi öğretmen
Derste öğrencilerimden iyi bir öğretmen nasıl olmalı konulu bir yazı yazmalarını istedim İşte cevaplar: 1-İyi bir öğretmen öğrencilerine her gün çizgi film seyrettirir 2-İyi bir öğretmen öğrencilerini sık sık pikniğe ve gezilere götürür 3-İyi bir öğretmen öğrencilerine asla ödev vermez 4-İyi bir öğretmen ceza verilmesi gerektiğinde, öğrencilerine bahçede ya penaltı atışları yaptırır ya da basketbol oynatır

Erkek , 29 , İstanbul

İntikamın böylesi
Kendi nikahında karının ayağına basamamış olabilirsin Bu senin içinde ukde kalmış olabilir Be adam, ne alemi vardı misafir gittiğin nikahın sonunda karının ayağına basıp serçe parmağının çatlatmaya? Bir de pişkin pişkin demez mi "İntikamımı aldım!" diye

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com