![]() |
Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşma |
![]() |
![]() |
#1 |
djdem
|
![]() Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal KonuşmaÖküz: Kara trenim,kömürüne kurban olduğum bizim aşkımızı kıskanan bazı kesimler var beni çok sinirlendiriyorlar!! Tren: Tabi kıskanacaklar ben ne zaman geçsem sen hemen pencereye çıkıp bana bakıyorsun Öküz: Ne yani istemiyormusun yoksa sana anlamlı anlamlı bakmamı? Tren: Yaa isterim tabii ama üzerimde oturan yolcular "şuna bak öküz gibi buraya bakıyor" diyorlar kıskanıyorum seni ![]() ![]() Öküz: Lan utandırdın şimdi beni ![]() ![]() Tren: Utanma öküzüm utanma seninle biz daha ne bakışmalar yapacagız ne bakışmalar ![]() ![]() bizi kıskanacaklar arkamızdan öküzün trene baktıgı gibi bakışıyorlar diye nameler yapacaklar elalem kıskansın bizim sevdamız asırlarca daha devam eder ![]() ![]() Öküz: Benim en çok hangi bakışımı seviyorsun lan ![]() ![]() Tren: Hani bir öküz gibi olanı varya o bakışına eriyorum işte ![]() ![]() Öküz: Kara trenim benim, allah cuf cufuna zeval vermesin ![]() ![]() Tren: Öküzüm benim, allah bakışlarını başka ulaşım araçlarına çevirtmesin ![]() ee bize de onlar ermiş muradına biz çıkalım kerevetine demek düşerrr ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşma |
![]() |
![]() |
#2 |
merve16
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşma![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşmailahi didem yah süperdi saol canım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
zehra-156
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşmaçok komik ya koptum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
vili
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşmaharbiden çok güzelmilş :sm_biggrin: didem emegine saglık
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal KonuşmaSüpermiş Saol PAylaşımın İçin :d |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
djdem
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşmahepinize teşekkürler beğendiğinize sevindim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
haticee
|
![]() Cevap : Öküz Ve Tren Arasındaki Duygusal Konuşmaçok komik yaww çok saol ![]() |
![]() |
![]() |
|