![]() |
Yabancı Tercümesi |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Yabancı TercümesiKahretsin George! ![]() ![]() - Yapma Rita! ![]() ![]() - Ah çok etkilendim ![]() ![]() - Bu işler nasıldır bilirsin ahbap! - Yapma dostum bilirsin işte! - Nalet olsun, sen ne bilirsin ki? - Nalet olası, bu harika bir hikaye! - Ben senim kabusunum ![]() - Unut gitsin dostum - Hayır tam olarak değil - Hadi dostum, bu hiç adil değil ![]() ![]() ![]() - Sanırım yağmur yağıyor - Sanırım ıslandın - Bakalım doğru anlamış mıyım ahbap - Seni duydum kahrolası - Şu şüpheli zenci tam olarak neye benziyordu? - Senin neyin var Tanrıaşkına? - Gidip sana bir içki getireyim ![]() ![]() ![]() - Canın cehenneme dostum! ![]() ![]() ![]() - Hadi dostum, git kendine bir hayat kur - Kendine ve bana bir iyilik yap da olanları olmamış gibi unutmaya çalış ![]() - Hey dostum, işte buna bayılacaksın - Ne derler bilirsin işte ahbap - Aman Tanrım! Aman Tanrım, işte buna inanamıyorum ![]() - Hiç sormayacaksın sandım ![]() - Pekala dostum, bu bayana merhaba de ![]() ![]() - Tanrı kahretsin, seni seviyorum nalet olası! ![]() ![]() - Aman Tanrım! Nalet olası, işte bu sensin dostum! ![]() ![]() - Zaten abiler bunun içindir ![]() - Bakarsın, bazan hayatta bazı şeyler olur ve sen tamam dersin oldu işte ![]() - Bazan hayatta bazı şeyler olur, sonra keşke hiç olmasaydı dersin ![]() - Pekala, bakalım elimizde ne var? - Ah, seni gördüğüme sevindim ![]() ![]() ![]() - Esmer bir Kafkas erkeğinden bahsediyoruz burada ahbap ![]() ![]() ![]() - Hey, çabuk biri bir doktor çağırsın hemen! - Biri burada ne olduğunu anlatsın ![]() - Aman Tanrım, bütün bu insanların nesi var Tanrıaşkına ![]() - Geber dostum! ![]()
|