![]() |
Gerçek Güzellik Kalptedir |
![]() |
![]() |
#1 |
gulhan
|
![]() Gerçek Güzellik KalptedirBebegimi görebilir miyim?” dedi yeni anne… Kucagina yumusak bir bohça verildi ve mutlu anne, bebeginin minik yüzünü görmek için kundagi açti ve saskinliktan adeta nutku tutuldu! Anne ve bebegini seyreden doktor hizla arkasini döndü ve camdan bakmaya basladi ![]() Muayenelerde, bebegin duyma yetisinin etkilenmedigi, sadece görünüsü bozan bir kulak yoksunlugu oldugu anlasildi ![]() Aradan yillar geçti, çocuk büyüdü ve okula basladi ![]() ![]() Bu onun yasadigi ilk büyük hayal kirikligi idi; Aglayarak: “Büyük bir çocuk bana ucube dedi…” Küçük çocuk bu kadersizligiyle büyüdü ![]() ![]() ![]() Annesi, her zaman ona “Genç insanlarin arasina karismalisin” diyordu, ancak ayni zamanda yüreginde derin bir acima ve sefkat hissediyordu… Delikanlinin babasi, aile doktoruyla oglunun sorunu ile ilgili görüstü; - “Hiçbir sey yapilamaz mi?” diye sordu ![]() Doktor : - “Eger bir çift kulak bulunabilirse, organ nakli yapilabilir” dedi ![]() Böylece genç bir adam için kulaklarini feda edecek birisi aranmaya baslandi ![]() - “Hastaneye gidiyorsun oglum, annen ve ben, sana kulaklarini verecek birini bulduk ancak unutma bu bir sir…” dedi ![]() Operasyon çok basarili geçti ve adeta yeni bir insan yaratildi ![]() ![]() ![]() - “Bilmek zorundayim, bana bu kadar iyilik yapan kisi kim? Ben o insan için hiçbir sey yapamadim…” Bir sey yapabilecegini sanmiyorum” dedi babasi, “Fakat anlasma kesin, su anda ögrenemezsin, henüz degil…” Bu derin sir yillar boyunca gizlendi ![]() Hayatinin en karanlik günlerinden birinde, annesinin cenazesi basinda babasiyla birlikte bekliyordu ![]() - “Annen hiçbir zaman saçini kestirmek zorunda kalmadigi için çok mutlu oldu” diye fisildadi babasi… - “ ![]() ![]() Gerçek güzellik fiziksel görünüse bagli degildir, ancak kalptedir! Gerçek mutluluk, gördügün seyde degil, asil görünmeyen yerdedir… Gerçek sevgi, yapildigi bilinen seyde degil, yapildigi halde bilinmeyen seydedir!”
![]() |
Cevap : Gerçek Güzellik Kalptedir |
![]() |
![]() |
#2 |
|
![]() Cevap : Gerçek Güzellik Kalptedirgerçkden çok güzel bir hikayeymiş helal olsun valla işte fedakar annelerimiz canlarım ya anneler günü herkesin kutlu olsun bu arada ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
arma
|
![]() Cevap : Gerçek Güzellik KalptedirADAM İÇİN TAM BİR YIKIM OLMUŞ YÜREĞİNDE
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Gerçek Güzellik KalptedirAnnelir her zaman fedakar olandır ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|